Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Πολιτική

Προθεσμία έλαβε ο Ηλ. Κασιδιάρης για την υπόθεση Μπαλτάκου

Προθεσμία έλαβε ο Ηλ. Κασιδιάρης για την υπόθεση Μπαλτάκου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στις 5 Μαρτίου θα απολογηθεί ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, σχετικά με την υπόθεση με το βίντεο Μπαλτάκου

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 5 Μαρτίου έλαβε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, σχετικά με την υπόθεση με το βίντεο Μπαλτάκου.

Ο κατηγορούμενος για παραβίαση του απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας και χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας μεταφέρθηκε από τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατείται, στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί.

Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου μετά τη προθεσμία που έλαβε ο Ηλ. Κασιδιάρης δήλωσε: «Αποκάλυψα το κύκλωμα του Σαμαρά, είπα την αλήθεια και τώρα πληρώνω το τίμημα της αλήθειας. Γιατί αντί να διερευνηθούν οι καταγγελίες Μπαλτάκου, στέλνουν εμένα σε ανακρίσεις και φυλακές. Αλλά δεν αλλάζει ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 25,8% διαμορφώθηκε η ανεργία το Νοέμβριο

Φωτιά στο αρχείο του Πρωτοδικείου Χίου