Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μ. Χρυσοβελώνη: Η Ανάσταση συμβολίζει τη μετάβαση από την οδύνη στην ελπίδα

Μ. Χρυσοβελώνη: Η Ανάσταση συμβολίζει τη μετάβαση από την οδύνη στην ελπίδα

«Το θείο δράμα των Παθών του Κυρίου ενσαρκώνει διαχρονικά το απόλυτο μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και θυσίας για το συνάνθρωπο και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την κατάκτηση των εθνικών μας στόχων» τονίζει στο πασχαλινό μήνυμά της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Αυτές τις ώρες της χριστιανικής ανάτασης ας αποδείξουμε ότι είμαστε λαός της αλληλεγγύης, της συμπόνιας και της φιλαλληλίας και ας προσφέρει ο καθένας από εμάς στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και υποφέρουν την έμπρακτη επιβεβαίωση του χριστιανικού μας ήθους και των ανθρωπιστικών μας αισθημάτων» σημειώνει.

Καταλήγοντας, προσθέτει ότι η Ανάσταση συμβολίζει τη μετάβαση από την οδύνη στην ελπίδα. «Με αυτή την ελπίδα ως οδηγό, εύχομαι από καρδιάς σε όλους Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα με υγεία, αγάπη, πίστη, ομόνοια και αλληλεγγύη» συμπληρώνει η κ. Χρυσοβελώνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσικές επιδρομές στο Κίεβο: Τουλάχιστον 14 νεκροί και 44 τραυματίες (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Νυχτερινά πλήγματα σε κατοικημένες περιοχές - Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων κάτω από τα συντρίμμια
Ρωσικές επιδρομές στο Κίεβο: Τουλάχιστον 14 νεκροί και 44 τραυματίες (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Η περιοχή – έκπληξη που είναι Νο1 επένδυση για αγορά σπιτιού
Οι δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης όπως το Ελευθέριο-Κορδελιό, οι Αμπελόκηποι, η Σταυρούπολη και η Μενεμένη, καταγράφουν υψηλές αποδόσεις
Θεσσαλονίκη: Η περιοχή – έκπληξη που είναι Νο1 επένδυση για αγορά σπιτιού