Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ν. Φίλης: Ο Βαρουφάκης δείχνει ότι η ευγένεια δεν διδάσκεται με ΜΑΤ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ν. Φίλης: Ο Βαρουφάκης δείχνει ότι η ευγένεια δεν διδάσκεται με ΜΑΤ

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης καθιστά σαφές ότι τα θέματα της στοιχειώδους ευγένειας των ανθρώπων δεν διδάσκονται με ΜΑΤ» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών για τον προπηλακισμό που δέχθηκε στα Εξάρχεια.

«Ο κ. Βαρουφάκης είναι στην αιχμή των επιθέσεων από κύκλους των δανειστών δίνει σοβαρή προσπάθεια διαπραγμάτευσης και στην Ελλάδα έχει τη μεγάλη υποστήριξη της κοινωνίας» τόνισε στον ΣΚΑΪ. «Ήταν σωστή η επιλογή της διαπραγμάτευσης και ήταν φυσικό να γίνουν και λάθη» ανέφερε πάντως ο κ. Φίλης.

Με αφορμή την επίθεση στον υπουργό, και άλλα περιστατικά όπως καταλήψεις, εκτίμησε ότι υπάρχει «μια ομάδα αντιεξουσιαστών, που δεν εκφράζει όλο το χώρο των αντιεξουσιαστών, η οποία έχει πει ότι πρέπει να υπάρξει "αναρχική προβοκάτσια για να αποκαλυφθεί ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ". Είναι διατεταγμένη υπηρεσία, υπάρχει κέντρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς συνομιλούμε και με τους αντιεξουσιαστές με όλους τους Έλληνες πολίτες... Οι συγκεκριμένoι εκφράζουν πολύ μικρή μειοψηφία, και συμπίπτουν δυστυχώς με τους ακραίους δανειστές» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης καταδίκασε εκ μέρους του κόμματος τον προπηλακισμό κατά του Γιάνη Βαρουφάκη. Σημείωσε ωστόσο: «Βλέπω μια προσπάθεια ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης να πάει στον Βαρουφάκη λες και δρούσε μόνος του... Είναι πολιτικές της κυβέρνησης που εξειδικεύει ο κ. Βαρουφάκης. Η κυβέρνηση αποψίλωσε τον Βαρουφάκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις