Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Γ. Σακελλαρίδης: Η συμφωνία πρέπει να έρθει το συντομότερο

Γ. Σακελλαρίδης: Η συμφωνία πρέπει να έρθει το συντομότερο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Γ. Σακελλαρίδης: Η συμφωνία πρέπει να έρθει το συντομότερο

Οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες θα συνεχιστούν έως αργά το βράδυ και αν χρειαστεί θα συνεχιστούν και αύριο το πρωί, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε ο κ. Σακελλαρίδης θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι πως «αυτή η συμφωνία πρέπει να έρθει το συντομότερο δυνατό». «Αν στο Eurogroup της Δευτέρας μπορεί να υπάρξει ένα κοινό ανακοινωθέν που να κινείται στο πολιτικό πλαίσιο που επιθυμεί η ελληνική κυβέρνηση, αυτό για εμάς θα ήταν το βέλτιστο», επεσήμανε.

Σημείωσε πάντως ότι η κυβέρνηση έχει θέσει κόκκινες γραμμές και μέσα σε αυτό το πλαίσιο επιδιώκει να υπάρξει συμφωνία.

Οι κόκκινες γραμμές, συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιβεβαιώνονται μέσα από την κοινή δήλωση των κ. Τσίπρα και Γιούνκερ.«Βλέπουμε από την κοινή δήλωση την αναγκαιότητα καθιέρωσης Συλλογικών Διαπραγματεύσεων στο ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο κ. Γιούνκερ υπερασπιζόμενος το ευρωπαϊκό κεκτημένο που είναι οι συλλογικές διαπραγματεύσεις υπέγραψε αυτήν την κοινή δήλωση», είπε, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση για μείωση συντάξεων».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΝΔ: Ψεύτικες υποσχέσεις και 14 φορές περισσότερα μέτρα

Γιούνκερ: Σημειώνεται πρόοδος στις συνομιλίες Αθήνας - πιστωτών