Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος: Να παραδεχθεί ο κ. Τσίπρας ότι ειπώθηκαν ωμά ψέματα

Ευ. Βενιζέλος: Να παραδεχθεί ο κ. Τσίπρας ότι ειπώθηκαν ωμά ψέματα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ευ. Βενιζέλος: Να παραδεχθεί ο κ. Τσίπρας ότι ειπώθηκαν ωμά ψέματα

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «λόγω των σφαλμάτων που έγιναν τους τελευταίους τέσσερις μήνες η Ελλάδα θα παραμείνει τουλάχιστον αλλά δύο χρόνια σε μνημόνιο».

«Δεν γίνεται συνεχώς να ανακυκλώνουμε την ίδια αβεβαιότητα και κάθε βδομάδα να λέμε τις ίδιες γενικολογίες, οι οποίες μετά διαψεύδονται. Πρέπει να προχωρήσουμε στον μόνο δρόμο που υπάρχει και ήδη δυστυχώς έχουμε χάσει πολύ χρόνο», προειδοποίησε ο κ. Βενιζέλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα.

Το ζητούμενο, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να κάνει επιτέλους τη δύσκολη επιλογή που απαιτείται.

«Πρέπει ο κ. Τσίπρας να παραδεχτεί - και αυτό θα γίνει εκ των πραγμάτων- ότι ειπώθηκαν πολλά ωμά ψέματα τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως προεκλογικά. Ότι παραπλανήθηκε ο ελληνικός λαός», τόνισε, καλώντας την κυβέρνηση να σεβαστεί τις θυσίες των πολιτών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Tο πρώτο και αυθεντικό πορτραίτο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ!

Αύξηση 13,7% στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στο τετράμηνο