Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στ. Θεοδωράκης: Να συγκρουστεί ο Τσίπρας με τον κακό εαυτό του ΣΥΡΙΖΑ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στ. Θεοδωράκης: Να συγκρουστεί ο Τσίπρας με τον κακό εαυτό του ΣΥΡΙΖΑ

Την ελπίδα ο πρωθυπουργός να τολμήσει τις επόμενες ώρες να συγκρουστεί με τον κακό εαυτό του κόμματός του και να προχωρήσει σε μία συμφωνία που θα είναι ωφέλιμη για τον ελληνικό λαό, εξέφρασε μετά το τέλος της συνάντησής του με τον γάλλο υπουργό Οικονομίας, Βιομηχανίας και Ψηφιακών Υποθέσεων Εμμανουέλ Μακρόν, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι και στις 19:30 το απόγευμα θα συναντηθεί και με τον υπουργό Οικονομίας της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν, επεσήμανε την ανάγκη να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Κατηγόρησε «ακροδεξιούς συμμάχους» και «αριστερούς ομοϊδεάτες» του Αλέξη Τσίπρα, διότι «δημιουργούν συνεχώς καινούργιες ιστορίες, μιλούν για καινούργια προβλήματα τα οποία βέβαια είναι τα παλιά προβλήματα. Είναι η επιστροφή στη θεωρία της ρήξης, η επιστροφή στα κακά σενάρια» όπως είπε.

«Ελπίζουμε πως τις επόμενες ώρες ο κ. Τσίπρας θα βρει την τόλμη να συγκρουστεί με τον κακό εαυτό του κόμματός του και να προχωρήσει σε μία συμφωνία που θα είναι ωφέλιμη για τον ελληνικό λαό και θα είναι η έναρξη για να υπάρξει επιτέλους μια ανάπτυξη στη χώρα μας» τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το 2015 στο Μαξίμου διάβαζε παρακολουθήσεις της ΕΥΠ
«Ήταν ένα πρόσωπο παραδομένο στο παρακράτος» είπε για τον πρώην πρωθυπουργό η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το 2015 στο Μαξίμου διάβαζε παρακολουθήσεις της ΕΥΠ