Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Αμερικανός ΥΠΟΙΚ: Συνεχίζουμε να πιέζουμε για μια γρήγορη συμφωνία

Αμερικανός ΥΠΟΙΚ: Συνεχίζουμε να πιέζουμε για μια γρήγορη συμφωνία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
 Ο Τζακ Λιου προειδοποίησε ότι "εξωτερικά σοκ" μπορεί να διαταράξουν την οικονομική σταθερότητα στις ΗΠΑ. ...

«Συνεχίζουμε να πιέζουμε για μια γρήγορη συμφωνία ώστε η Ελλάδα να είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου καταθέτοντας σε Επιτροπή του Κογκρέσου, ενώ προειδοποίησε ότι "εξωτερικά σοκ" μπορεί να διαταράξουν την οικονομική σταθερότητα στις ΗΠΑ.

«Με την παγκοσμιοποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών όπως την γνωρίζουμε σήμερα, τα εξωτερικά σοκ έχουν τη δυνατότητα να διαταράξουν την οικονομική σταθερότητα των ΗΠΑ», δήλωσε ο Λιου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο Αμερικανός υπουργός επικαλέστηκε ως παράδειγμα την Ελλάδα όπου «οι διαπραγματεύσεις και ο δρόμος προς μια συμφωνία είναι σύνθετοι και γεμάτοι με προκλήσεις».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πτώση 3,15% στο Χρηματιστήριο

Γέμισε χορευτές το Νικομηδινό στο 1o Παραδοσιακό Χορευτικό Φεστιβάλ