Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Ανακούφιση μεν αλλά ο λογαριασμός ανέβηκε πολύ, ανέφερε ο Ε. Βενιζέλος

Ανακούφιση μεν αλλά ο λογαριασμός ανέβηκε πολύ, ανέφερε ο Ε. Βενιζέλος
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ανακούφιση μεν αλλά ο λογαριασμός ανέβηκε πολύ, ανέφερε ο Ε. Βενιζέλος

«Η ανακούφιση, γιατί η χώρα αποφεύγει την καταστροφή με την οποία την απειλούσε η ίδια η κυβέρνηση της - πέντε χρόνια μετά το 2010- δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός πως φθάσαμε εδώ με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Το χαμένο πεντάμηνο ανεβάζει πάρα πολύ το λογαριασμό», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την κατ αρχήν συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τους εταίρους.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο ελληνικός λαός καλείται να υπαχθεί σε υφεσιακά μέτρα και επαναλαμβάνει ότι «το mail Χαρδούβελη φαίνεται ως παιδική χαρά μπροστά στον κατάλογο μέτρων που συμφωνεί η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα»

Σχετικά με το χρέος ο πρώην πρόεδρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι «πρέπει να γίνει κατανοητό πως μόνη λύση για το χρέος είναι να συνεχίσουμε πάνω στα χνάρια του 2012. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη επιτέλους να παραδεχθεί μια ιστορική αλήθεια που συκοφάντησε και συγκάλυψε».

Όσο για το αναπτυξιακό πακέτο ευχήθηκε να έρθει, αλλά , όπως δήλωσε «αυτά είναι κονδύλια κοινοτικά και εθνικά που υπάρχουν και που η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει το τελευταίο πεντάμηνο».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Το Παρίσι διεκδικεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Στοίχημα: Ο "Skroutz" προτείνει για σήμερα...