Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στ. Θεοδωράκης σε Π. Μοσκοβισί: Οι Έλληνες θέλουν να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στ. Θεοδωράκης σε Π. Μοσκοβισί: Οι Έλληνες θέλουν να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο

«Η ελληνική κοινωνία επιθυμεί να μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη συνάντησή του με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος επανέλαβε ότι πρέπει οπωσδήποτε να επιτευχθεί σήμερα μία συμφωνία.

Ο κ. Θεοδωράκης ενημέρωσε τον κοινοτικό επίτροπο ότι τόσο το Ποτάμι, όσο, κατά τη γνώμη του, και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού Κοινοβουλίου θα στηρίξει μία συμφωνία που θα φέρει τις υπογραφές τις ελληνικές κυβέρνησης και των Ευρωπαίων συμμάχων.

Επίσης, ο κ. Θεοδωράκης ενημέρωσε τον Πιερ Μοσκοβισί ότι το κόμμα του έχει μερικές ενστάσεις έναντι ορισμένων προτάσεων, κυρίως φορολογικού χαρακτήρα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να τονωθεί η ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για μείωση των κρατικών δαπανών.

«Ήταν μία συνάντηση σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μία δύσκολη μέρα» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού εξερχόμενος από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, όπου συνομίλησε με τον Πιερ Μοσκοβισί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή
Ένας ιστορικός κύκλος κλείνει, για να ανοίξει ένας ακόμη μεγαλύτερος - Το καλοκαίρι του 2027 θα αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο
Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή