Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σαμαράς: Την Κυριακή ψηφίζουμε ναι ή όχι στο ευρώ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Νέο τηλεοπτικό μήνυμα του προέδρου της ΝΔ...

Ο κ. Τσίπρας επικαλείται το ΔΝΤ και λέει πάλι ψέματα γιατί η ίδια έκθεση αποκαλύπτει ότι η κυβέρνησή του επιδείνωσε την κατάσταση στην οικονομία, επεσήμανε σε μήνυμά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. «Τους κατηγορούν ότι χειροτέρεψαν τα πάντα και εκείνοι πανηγυρίζουν» συμπλήρωσε.

Όπως σημείωσε ο κ. Σαμαράς, η έκθεση του ΔΝΤ προτείνει νέο μνημόνιο, ενώ σημείωσε ότι «το κούρεμα χρέους το έχουμε κερδίσει από το 2012».

«Λένε κι ένα ακόμα ψέμα: Ότι είτε βγει μεθαύριο το ναι είτε το όχι, θα πάνε, λένε, να κλείσουν αμέσως συμφωνία. Μα τότε γιατί έκαναν δημοψήφισμα; Γιατί δημιουργούν διχασμό; Γιατί έπρεπε η χώρα να καταρρεύσει;», διερωτήθηκε ο κ. Σαμαράς.

«Μήπως, όπως ομολόγησε σήμερα ο κ. Τσακαλώτος, για να μην πέσει η κυβέρνησή τους;» αναρωτήθηκε και κατηγόρησε τον την κυβέρνηση ότι εξαρχής ήθελε έξοδο της χώρας από το ευρώ «με τη σύμφωνη γνώμη του λαού», όπως είπε.

Όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς η Ευρώπη εκλαμβάνει το «όχι» ως «όχι» στο ευρώ και καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι είπε ψέματα για το κλείσιμο των τραπεζών, κατηγορώντας την ότι τις έκλεισε ενώ διαβεβαίωνε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

«Την Κυριακή, λοιπόν, ψηφίζουμε ναι ή όχι στο ευρώ. Δεν ψηφίζουμε αν συμφωνούμε με εκείνη ή την άλλη πρόταση», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και εκτίμησε ότι μέσα σε 48 ώρες, «δεν θα φέρουν καλύτερη συμφωνία».

«Το όχι θα αδυνάτιζε δραματικά τη διαπραγματευτική θέση της χώρας» συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Δεν υπάρχει καμία στοχοποίηση των μειονοτικών σχολείων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία
Μπαίνει τέλος σε μια κοινωνική αδικία δέκα ετών, είπε η Νίκη Κεραμέως – Πότε ψηφίζονται στη Βουλή
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία