Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φ. Γεννηματά: «Ο Πρωθυπουργός έχει εντολή για βιώσιμη συμφωνία»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συμμετείχε σε σύσκεψη με Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ηγέτες στις Βρυξέλλες

«Μετέφερα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ηγέτες ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει εντολή για ρήξη με την Ε.Ε. Έχει εντολή από τον ελληνικό λαό και από τους πολιτικούς αρχηγούς, που συναντηθήκαμε χθες μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προχωρήσει στη σύναψη μιας βιώσιμης συμφωνίας, που θα εξασφαλίζει την ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε., στην Ευρώπη, στην Ευρωζώνη», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία συμμετείχε σε σύσκεψη με Ευρωπαίους Σοσιαλιστές ηγέτες στις Βρυξέλλες.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η κ. Γεννηματά, πρέπει να ξεπεραστούν «οι ακραίες εμμονές και τα λάθη που έγιναν στην πορεία αυτής της διαπραγμάτευσης και εντός και εκτός Ελλάδας». «Η Ελλάδα αξίζει αυτή την προοπτική. Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να ανταποκριθεί» καταλήγει η κ. Γεννηματά και καλεί τους Ευρωπαίους να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό, ο οποίος, όπως σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «έχει υποστεί τεράστιες θυσίες όλα αυτά τα χρόνια και δεν μπορεί να γίνει τώρα θύμα του αδιεξόδου, που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Αντετοκούνμπο: Είμαι ένας μαύρος Έλληνας - Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια
«Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια στον κόσμο», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Αντετοκούνμπο: Είμαι ένας μαύρος Έλληνας - Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια