Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Να αποτραπεί ο διχασμός στο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Αλ. Φλαμπουράρης

Να αποτραπεί ο διχασμός στο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Αλ. Φλαμπουράρης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για «ορισμένους που επιμένουν να οδηγήσουν τη χώρα μας εκτός της Ευρωζώνης» έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας

Να συναισθανθούν τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας και να αποτρέψουν τον διχασμό καλεί όλες τις πλευρές ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκος Φλαμπουράρης.

Με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Φλαμπουράρης κάνει λόγο για «ορισμένους που επιμένουν να οδηγήσουν τη χώρα μας εκτός της Ευρωζώνης».

Όπως επισημαίνει, «παρότι στη σύνοδο κορυφής αποτράπηκε το πραξικόπημα που εκδηλώθηκε εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, οι ακραίες αντιευρωπαϊκές δυνάμεις που το επιχείρησαν δεν το βάζουν κάτω».

«Ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει ότι ο Πρωθυπουργός και η αντιπροσωπεία μας έδωσαν μάχη στις Βρυξέλλες και απέκρουσαν τους εκβιασμούς και τις προσπάθειες ανατροπής του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής μας» σημειώνει και προσθέτει:

«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκουμε, θα πρέπει να συναισθανθούμε τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας. Να κατανοήσουμε την επιδίωξη αντιδραστικών δυνάμεων να μας ταπεινώσουν, να μας διχάσουν ως λαό, να μας διαλύσουν ως χώρα. Να μη συμβάλλουμε συνειδητά ή ασυνείδητα στην επιτυχία τέτοιων σχεδίων».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Καμμένος: Περισσότεροι από 150 δημοσιογράφοι χρηματίζονταν (ΒΙΝΤΕΟ)

Στ. Θεοδωράκης: Θα ψηφίσουμε όσα συμφωνήσαμε με τους εταίρους