Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Μαξίμου: Την επόμενη εβδομάδα οι πολιτικές πρωτοβουλίες

Μαξίμου: Την επόμενη εβδομάδα οι πολιτικές πρωτοβουλίες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί προς το παρόν......

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για τις πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, υπογραμμίζουν ανώνυμες πηγές του Μαξίμου, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατόπιν των σημερινών επαφών του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με διάφορους υπουργούς, πηγές της κυβέρνησης επισημαίνουν ότι προς το παρόν δεν έχει  ληφθεί καμία απόφαση.

«Οι πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα» συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές, τονίζοντας ότι το ζήτημα είναι «πολυπαραγοντικό».

«Στις παραμέτρους για την οποιαδήποτε πολιτική πρωτοβουλία σημασία έχει να μην διαταραχτεί το κλίμα που οδηγεί τη χώρα με ασφάλεια στη συζήτηση για το χρέος» υπερθεματίζουν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, επισημαίνοντας ότι οι κινήσεις θα είναι προσεκτικές και δεν θα ενέχουν ρίσκα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νιγηρία: Εκατόμβη νεκρών από επίθεση της Μπόκο Χαράμ

Αδελφοποίηση των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Εγνατίας οδού