Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λύση στο θέμα των συμβάσεων των καθαριστριών στα σχολεία ζητά η ΚΕΔΕ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ν. Βούτση...

Την επιτακτική ανάγκη άμεσης ρύθμισης των προβλημάτων που παραμένουν  ανοιχτά σχετικά με τις συμβάσεις των καθαριστριών των σχολικών μονάδων και τους προϋπολογισμούς των υπερχρεωμένων Δήμων, επισημαίνει στην επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ν. Βούτση, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Ειδικότερα στην επιστολή υπογραμμίζεται ότι θα πρέπει να υπάρξει τάχιστα επίλυση της εκκρεμότητας σχετικά με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων, δεδομένου ότι αρχίζει πολύ σύντομα το σχολικό έτος.

«Εκτιμούμε ότι το σχέδιο της σχετικής διάταξης που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο που έχετε καταθέσει στη Βουλή καλύπτει τη σχετική εκκρεμότητα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

Στην ίδια επιστολή διατυπώνει το αίτημα, το υπουργείο να εισηγηθεί την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι ελάχιστοι υπερχρεωμένοι Δήμοι που δεν μπορούν, λόγω των σχετικών νομικών κωλυμάτων, να συντάξουν και να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό τους του έτους 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ανακαινίζω 2026»: Χιλιάδες νέοι δικαιούχοι – Ποιες οι 2 μεγάλες αλλαγές στα κριτήρια
Διευρύνονται οι δικαιούχοι του προγράμματος με χαλάρωση των όρων για κλειστές κατοικίες και συνιδιοκτησίες
«Ανακαινίζω 2026»: Χιλιάδες νέοι δικαιούχοι – Ποιες οι 2 μεγάλες αλλαγές στα κριτήρια
thermoplixia-kaysonas
Καμίνι περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη – Στους 40,9 βαθμούς χθες η θερμοκρασία
Η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε τους 40 βαθμούς σε 24 μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Καμίνι περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη – Στους 40,9 βαθμούς χθες η θερμοκρασία