Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κ. Λαπαβίτσας: «Δεν φοβόμαστε να προχωρήσουμε σε εθνικό νόμισμα»

Τι είπε ο βουλευτής λίγο μετά την ανεξαρτητοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ένταξη στη Λαϊκή Ενότητα

«Δεν φοβόμαστε, δεν είναι ταμπού για εμάς, έχουμε πρόγραμμα και αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε σε εθνικό νόμισμα», δήλωσε λίγη ώρα μετά την ανεξαρτητοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ένταξή του στη Λαϊκή Ενότητα ο Κώστας Λαπαβίτσας.

Όπως είπε η Λαϊκή Ενότητα ακόμα δεν είναι κόμμα και πρόσθεσε ότι «εμείς δεν θέλουμε κόμμα αλλά μετωπικό σχηματισμό». Επιπλέον, τόνισε ότι: «Εμείς θα συνεχίσουμε την αντιμνημονιακή πορεία που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που ήταν. Θα θελήσουμε να δώσουμε φωνή στο 62% του λαού που θέλει αλλη πορεία για τον τόπο και πιστεύουμε ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες γι' αυτό».

Σύμφωνα με τον κ. Λαπαβίτσα οι προτάσεις που θα καταθέσει η Λαϊκή Ενότητα «θα είναι αναγνωρίσιμες στον κόσμο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ» αποκυρήσσοντας το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για το οποίο είπε ότι «δεν ήταν δουλεμένο και αυτό φάνηκε γιατί δεν εφαρμόστηκε».

Σχολιάζοντας, τέλος, το γιατί ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε στην παραίτησή του υποστήριξε ότι «ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ αντιλήφθηκε ότι οι αντιδράσεις σε βάρος του θα έπαιρναν τη μορφή χιονοστιβάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης για ανάπλαση ΔΕΘ: «Δικαιολογημένες κάποιες επιφυλάξεις»
Πότε είπε ότι θα παραδοθεί το Fly Over – «Με το μετρό και την επέκταση στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα»
Μητσοτάκης για ανάπλαση ΔΕΘ: «Δικαιολογημένες κάποιες επιφυλάξεις»
Κρατούμενοι οι γονείς που άφησαν το μωρό τους να κλαίει σε μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
Κρατούνται από χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Βουπρασίας, στη Βάρδα Ηλείας - Στο νοσοκομείο του Πύργου τα 4 παιδιά τους
Κρατούμενοι οι γονείς που άφησαν το μωρό τους να κλαίει σε μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Έρχεται καλούπι 30 μέτρων για το Fly Over - Κατασκευάζεται στην Κίνα
Θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες από Σεπτέμβριο είπε ο Νίκος Ταχιάος – «Καμία καθυστέρηση για το Μετρό προς Καλαμαριά»
Θεσσαλονίκη: Έρχεται καλούπι 30 μέτρων για το Fly Over - Κατασκευάζεται στην Κίνα