Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Μεγάλη συγκέντρωση της ΚΝΕ στο Θησείο

Μεγάλη συγκέντρωση της ΚΝΕ στο Θησείο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο Δ. Κουτσούμπας έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο ΛΑΕ δίνοντας μήνυμα ενδυνάμωσης του ΚΚΕ

Με μια μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας στο Θησείο, όπου μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, χιλιάδες νέοι έκαναν πορείαγια την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη. Ο Δ. Κουτσούμπας άρχισε την ομιλία του γύρω στις 8 με κεντρικό μήνυμα «Να δυναμώσει το ΚΚΕ γιατί τολμά και αποκαλύπτει το μεγάλο ένοχο για όσα ζει σήμερα η νεολαία».

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση και στο νέο κόμμα ΛΑΕ, τονίζοντας ότι τα έργα και οι μέρες Τσίπρα είχαν και την υπογραφή των Στρατούλη και Λαφαζάνη, ονομάζοντας τους «ΣΥΡΙΖΑ νο.2». Έτσι έκλεισε η ομιλία του γγ του ΚΚΕ:

«Η ΚΝΕ, ειδικά μέσα από τα Φεστιβάλ της, έχει μεγάλη προσφορά στο χώρο του Πολιτισμού. Στην προβολή της Τέχνης που οξύνει την ευαισθησία, μαχητικοποιεί, ανοίγει ορίζοντες στη νέα γενιά, που της επιτρέπουν από καλύτερη θέση να διεκδικεί τα δικαιώματά της στη ζωή, που αμφισβητεί και στρατεύεται στο πλευρό και στο δίκιο του εργαζόμενου λαού.

Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ δυστυχώς συνέπεσε με το τελευταίο τριήμερο των εκλογών κι έτσι δεν ήταν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί. Απόψε, έχω τη χαρά και την τιμή, αλλά και την εξουσιοδότηση από το ΚΣ της ΚΝΕ να σας ανακοινώσω ότι το 41ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» θα γίνει μετά τις εκλογές, στο πάρκο Τρίτση, στις 8-9 και 10 Οκτώβρη».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μια φορά και έναν καιρό… στη ΔΕΘ

ΚΕΔΕ κατά της «αόρατης» περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου