Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Την τρίτη θέση για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ζητεί ο Θ. Θεοχαρόπουλος

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ για τις εκλογές, αλλά και για το θέμα της φορολόγησης των αγροτών

Να βγει η Δημοκρατική Συμπαράταξη τρίτη δύναμη προκειμένου να επιβάλει συνεργασίες ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία των Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών και Κτηνοτρόφων.

Σχετικά με τη φορολόγηση των αγροτών ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι χωρίς την παραγωγική ανασυγκρότηση, χωρίς ένα εθνικό σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης, η χώρα δεν θα υπερβεί την κρίση.

«Έχουμε προτάσεις συγκεκριμένες για τη φορολόγηση των αγροτών όπως και για αγροτικό πετρέλαιο κίνησης ώστε να μείνουν στο χωράφι για να έχουμε παραγωγή, να γίνουμε παραγωγικοί, να υπάρξουν πλεονάσματα και όχι ελλείμματα στη χώρα μας» σημείωσε.

Εκτίμησε ότι η φορολόγηση των κοινοτικών ενισχύσεων από το πρώτο ευρώ και μάλιστα με ποσοστό 26% οδηγεί σε μια κατάσταση που αλλοιώνει τον ανταγωνισμό.

«Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει με στοιχεία και με νούμερα να πείσει τους εταίρους για τις απαραίτητες αλλαγές και όχι με θεωρίες και διαλέξεις, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων» ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει
Ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται για την κατασκευή του Fly Over
Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει