Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

ΝΔ: Τρία «στρατόπεδα» για το πότε θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος

ΝΔ: Τρία «στρατόπεδα» για το πότε θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι θέλουν οι Ευ. Μεϊμαράκης, Κυρ. Μητσοτάκης, Αδ. Γεωργιάδης και Απ. Τζιτζικώστας σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών
Έντονες διαφωνίες καταγράφονται μεταξύ των διεκδικητών της προεδρίας της ΝΔ αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.

Δεδομένων και των όσων διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή με το θέμα της υποψηφιότητας Γεωργιάδη, η ενότητα καθ' οδόν προς τις κάλπες αναδεικνύεται στο μεγάλο ζητούμενο.

Το χρονοδιάγραμμα της εκλογικής διαδικασίας αναμένεται να καθοριστεί σήμερα, Δευτέρα, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Η πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θέλει οι εκλογές να διεξαχθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει τη 15η Νοεμβρίου, ημερομηνία με την οποία εμφανίζεται να συμφωνεί και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα, ωστόσο, κινείται κάπου στη μέση, προτείνοντας την 1η Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκινά αύριο η δίκη για τη διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor-ONE

Θεσσαλονίκη: Επτά προτάσεις του ΒΕΘ εν όψει του νέου αναπτυξιακού νόμου