Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Παραιτήθηκε ο Άδ. Γεωργιάδης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Παραιτήθηκε ο Άδ. Γεωργιάδης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Την παραίτησή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Παραιτούμαι από ΚΕ της ΝΔ, όπως ζήτησε ο κ. Μεϊμαράκης και αναμένω και την παραίτηση του κ.Τζιτζικώστα από Περιφερειάρχη» έγραψε στην ανάρτησή του.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Είναι στη σωστή κατεύθυνση η παραίτηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη από μεταβατικός πρόεδρος. Θα πρέπει να παραιτηθεί και ο Απόστολος Τζιτζικώστας από τη θέση του περιφερειάρχη. Εγώ παραιτήθηκα από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης» τόνισε.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ τόνισε ότι η διαδικασία της εκλογής νέου αρχηγού θα πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ εκτίμησε ότι «αντικειμενικά δεν μπορεί να γίνει την ερχόμενη Κυριακή».

Ο κ. Γεωργιάδης προειδοποίησε, επίσης, με μηνύσεις «όποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων προσπαθούν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα της εκλογής». «Θα τους πάω στα δικαστήρια. Δεν θα το επιτρέψω να γίνει» τόνισε.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στοίχημα: Ο "Skroutz" προτείνει για σήμερα...

ΝΔ: Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης