Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέος πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ ο Ν. Τράκας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μετά την επίσημη παραίτηση του επί 14 συναπτά έτη επικεφαλής, Θέμη Μπαλασόπουλου

Ο Νίκος Τράκας εξελέγη νέος πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μετά την επίσημη παραίτηση του επί 14 συναπτά έτη επικεφαλής, Θέμη Μπαλασόπουλου.

Κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, ο κ. Μπαλασόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να είναι «παρών» στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων στο δημόσιο και την τοπική αυτοδιοίκηση. «Δώσαμε δύσκολες μάχες, συγκρουστήκαμε με μεγάλα συμφέροντα, καταφέραμε να λύσουμε προβλήματα, θέσαμε τις βάσεις για την επίλυση άλλων, ανακόψαμε την εφαρμογή επώδυνων μέτρων» τόνισε εν συνεχεία.

«Στον ”πόλεμο” των μνημονίων η ΠΟΕ-ΟΤΑ μπήκε στο στόχαστρο. Εγώ προσωπικά, ως πρόεδρος δέχθηκα συστηματικά επιθέσεις από συγκεκριμένα ΜΜΕ, δέχθηκα τόνους λάσπης, λοιδορήθηκα. Άντεξα και αντέξαμε» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «δεν το βάλαμε κάτω και καταστήσαμε την Ομοσπονδία μας την πιο δυναμική συνδικαλιστική οργάνωση στο χώρο του Δημοσίου. Καταφέραμε να μας φοβούνται και όχι να μας λυπούνται».

Καταλήγοντας, διαβεβαίωσε ότι «λειτούργησα πέρα και μακριά από πολιτικές και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες με γνώμονα μόνο το συμφέρον των εργαζομένων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις