Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Γ. Μουζάλας

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Γ. Μουζάλας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε εκδήλωση που θα γίνει στο δημαρχείο για τις προσφυγικές ροές θα μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τα θέματα της μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος το απόγευμα στις 18.00 θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Η Ελλάδα και οι προσφυγικές–μεταναστευτικές ροές».

Η σχετική συζήτηση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα ο υπουργός θα έχει συνάντηση και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με τον οποίο αναμένεται να συζητήσει και το σχέδιο που ετοιμάζεται στην Θεσσαλονίκη για τους πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα πιστώνονται η κάρτα σίτισης και το επίδομα ενοικίου

Πώς θα παρακάμψουν τα μπλόκα όσοι κινούνται στην εθνική οδό!