Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Θεσσαλονίκη: Από το Ποτάμι στη ΝΔ η Βασιλική Τερκενλή

Θεσσαλονίκη: Από το Ποτάμι στη ΝΔ η Βασιλική Τερκενλή
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στο ΝΔ προσχώρησε από χθες η υποψήφια βουλευτής με “Το Ποτάμι” στις τελευταίες εκλογές, Βασιλική Τερκενλή

Στο ΝΔ προσχώρησε από χθες η υποψήφια βουλευτής με “Το Ποτάμι” στις τελευταίες εκλογές, Βασιλική Τερκενλή, όπως ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης.

Η κ. Τερκενλή, υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι δικηγόρος και σύμβουλος ψυχικής υγείας και στις τελευταίες εκλογές, που ήταν υποψήφια με “Το Ποτάμι”, είχε καταταγεί στη 10η θέση, συγκεντρώνοντας 2.850 σταυρούς.

Μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής, Μηνά Σαμαντζίδη, η κ. Τερκενλή δήλωσε: “Με τη Νέα Δημοκρατία σε ξεκάθαρη κεντροδεξιά κατεύθυνση, αισθάνομαι πως επιστρέφω σπίτι μου. Η αποφασιστικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενός εν δυνάμει πρωθυπουργού, να προωθήσει μια σοβαρή μεταρρυθμιστική ατζέντα χωρίς να τη νοθεύει με στοιχεία λαϊκισμού, είναι η μοναδική πραγματικά ελπιδοφόρα εναλλακτική επιλογή των Ελλήνων για μια πορεία εξόδου από την κρίση. Συντάσσομαι ανεπιφύλακτα με αυτή την προσπάθεια”.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Χαλάει» από αύριο ο καιρός – Δείτε πού έρχονται καταιγίδες μέχρι χαλάζι!

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Κυριακής (06/03)