Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Μετωπική» σήμερα στη Βουλή για τα θέματα Δικαιοσύνης και διαφθοράς

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στις 19.00 πρόκειται να ξεκινήσει η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή

Στις 19.00 πρόκειται να ξεκινήσει η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για θέματα της Δικαιοσύνης, της οποίας την αναβολή είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λόγω των βομβιστικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Υπενθυμίζεται πως την πρωτοβουλία για τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών είχε αναλάβει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Στην επιστολή του ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι την τελευταία περίοδο η δημόσια συζήτηση κατακλύζεται και δηλητηριάζεται από αβάσιμες και προσχηματικές αιτιάσεις, που αφορούν τους όρους άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της δικαιοσύνης, σημείωνε ότι οι αιτιάσεις αυτές προωθούνται από κέντρα που έχουν λόγους να φοβούνται και χαρακτήριζε δυστύχημα ότι αυτές αναπαράγονται και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις