Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

ΚΚΕ: Το παιχνίδι είναι στημένο και ξεπουλημένο

ΚΚΕ: Το παιχνίδι είναι στημένο και ξεπουλημένο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με αφορμή τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς

Το παιχνίδι είναι στημένο και ξεπουλημένο, υποστηρίζει το ΚΚΕ, με αφορμή τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς.

Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, τη στιγμή που η κυβέρνηση προωθεί το πρωτοφανούς αγριότητας πακέτο του ασφαλιστικού – φορολογικού, τσακώνεται δήθεν με τους θεσμούς για τα νέα προληπτικά μέτρα.

«Μόνο που το επίδικο αυτής της αντιπαράθεσης δεν είναι το αν θα νομοθετηθούν τα συγκεκριμένα μέτρα -σ’ αυτό έχουν ήδη συμφωνήσει- αλλά ο πιο βολικός -επικοινωνιακά- για την κυβέρνηση τρόπος νομοθέτησης» προσθέτει.

«Συνεπώς, "το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο", γι’ αυτό και ο λαός χρειάζεται να οργανώσει την πάλη του ενάντια στα μέτρα χωρίς ημερομηνία λήξης, με στόχο τη συνολική ανατροπή», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοκρατική Συμπαράταξη: Οδηγούν τη χώρα σε νέο αδιέξοδο

Ποτάμι: Ο κ. Τσίπρας δεν έμαθε τίποτα από τις περυσινές του αποτυχίες