Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στη Βουλή για τους νεκρούς στην Marfin

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στη Βουλή για τους νεκρούς στην Marfin
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Κατά τη συζήτηση στις συναρμόδιες Επιτροπές επί των άρθρων συζήτηση του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου
Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή μεταξύ του προεδρεύοντος Μάκη Μπαλαούρα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, κατά τη συζήτηση στις συναρμόδιες Επιτροπές επί των άρθρων συζήτηση του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Αφορμή υπήρξε το αίτημα του κ. Βρούτση να υπάρξει, με αφορμή την 6η επέτειο από το έγκλημα στη Μαρφίν, ομόφωνη καταδίκη από τη Βουλή των γεγονότων, κατά τα οποία έχασαν την ζωή τους τρεις άνθρωποι, μεταξύ αυτών μία έγκυος γυναίκα.

«Σας διακόπτω, γιατί πήρατε το λόγο για να μιλήσατε επί της διαδικασίας κι αναφέρετε άλλα πράγματα» είπε ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας και ζήτησε να μην αναγραφούν τα λεγόμενα στα πρακτικά.

«Σας ενοχλεί, αυτή είναι η ευαισθησία σας για τους εργαζόμενους που κάηκαν» απάντησε ο Ι. Βρούτσης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μπαλαούρας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «πετάει πυροτεχνήματα για λόγους εντυπωσιασμού» .

Για θέατρο εκ της μέρους της ΝΔ έκανε λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έχει καταδικαστεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στοίχημα: Ο "Skroutz" προτείνει για σήμερα...

Το Σάββατο στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό!