Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Τσακίρης

Με το συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το δήμο Ωραιοκάστρου

Δύο νέα πρόσωπα που εντάσσονται στον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης. Συγκεκριμένα οι δύο νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, είναι η Ελένη Δημητριάδου και ο Ηλίας Στρατηγούσης.

 

Ελένη Δημητριάδου

dhmhtriadoy_tsakirhs.jpg

Γεννήθηκε το 1980 στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια φοίτησε σε δημόσια ΙΕΚ, αποκτώντας τίτλο σπουδών ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου και μάλιστα με βραβείο καλύτερης απόδοσης. Εδώ και είκοσι χρόνια διατηρεί επιχείρηση λιανικού εμπορίου τροφίμων στο Ωραιόκαστρο. Είναι εθελόντρια αιμοδότρια και συμμετέχει σε ομάδες με έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο καθώς και σε άλλες που αναπτύσσουν δράσεις στο πεδίο της ειδικής αγωγής και της εκπαίδευσης. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

 

Ηλίας Στρατηγούσης

strathgoyshs_tsakirhs.jpg

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Μονόλοφο, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του 2ου ΤΕΕ Κιλκίς και συγκεκριμένα του τμήματος Ηλεκτρολογίας. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει ενεργή συμμετοχή στα τοπικά δρώμενα ως μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πεδιάδα Θεσσαλονίκης: «Καμπανάκι» για τα αποθεμάτα νερού - «Οριακά και επίκινδυνα»
Κρίσιμος ο Ιούλιος, είμαστε «οριακά και επικίνδυνα», τονίζει ο γ.γ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Αθανασίου - Η παραγωγή ρυζιού στη Θεσσαλονίκη
Πεδιάδα Θεσσαλονίκης: «Καμπανάκι» για τα αποθεμάτα νερού - «Οριακά και επίκινδυνα»
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη