Skip to main content
Menu Αναζήτηση

«Ναι στη Θεσσαλονίκη»: Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα

zervas

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ζέρβα

Με την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» θα διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στις 26 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Με βασικό σύνθημα της προεκλογικής περιόδου το "Νίκη για τη Θεσσαλονίκη" και με όραμα να γίνει η Θεσσαλονίκη μία ευρωπαϊκή μεσογειακή μητρόπολη, κόμβος και κορυφαίος προορισμός ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη» διεκδικούν την ψήφο των πολιτών του δήμου.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

Πολύκαρπος (Άκης) Παπαδόπουλος

Γεννήθηκα το έτος 1975 και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα το έτος 1998 από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ, ενώ στη συνέχεια από το έτος 1999 έως και το έτος 2002 έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο-Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ είμαι και υποψήφιος διδάκτωρ στον ως άνω τομέα.

Παράλληλα, το ως άνω χρονικό διάστημα εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός. Την περίοδο 1996-1997 διετέλεσα γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής, έχοντας ενεργή συμμετοχή στα κοινά των φοιτητών.

Από το έτος 2000, που ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία ασκώ το λειτούργημα του δικηγόρου στη Θεσ/νικη, πλέον ως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο με την επωνυμία «Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» επί της οδού Φράγκων αρ.14.

Την περίοδο από το έτος 2006 έως και το έτος 2014 διετέλεσα συνεργαζόμενος δικηγόρος του Νομικού Γραφείου Θεσ/νικης της ALPHA BANK.

Είμαι νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ(Ελληνικής Αστυνομίας) Νομού Θεσσαλονίκης, καθώς και συνεργαζόμενος δικηγόρος της Ε.Π.Α Θεσ/νικης.

Επίσης είμαι νομικός σύμβουλος του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Καλαμαριάς(Αθλητικού Σωματείου) « Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ».
Είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Θεσ/νικης, Ευθυμία ΚΡΕΜΑΣΤΑ και έχω δύο κόρες, την Ελένη-Μαρία και την Ευγενία.

polykarpos_papadopoylos_-_zerbas.png

 

Τσαβαλιά Χριστίνα

Ονομάζομαι Τσαβαλιά Χριστίνα και είμαι μητέρα 3 παιδιών. Γεννήθηκα στα κάστρα της Θεσσαλονίκης και μεγάλωσα εκεί αλλά και στο κέντρο της πόλης. Είμαι μέλος της μη κερδοσκοπικής ελληνικής διασωστικής εθελοντικής ομάδος ΕΠΟΜΕΑ Πυλαίας Χορτιάτη, γιατί νιώθω πως είναι χρέος μου να βρίσκομαι στο πλευρό όλων όσων με χρειάζονται.

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως επαγγελματίας υγείας. Η εμπειρία μου αυτή στον χώρο της υγείας με προβληματίζει καθημερινά ως προς τις μεγάλες ανάγκες που έχει αυτός ο τομέας αλλά κυρίως οι ανάγκες που έχουν οι συμπολίτες μου στο κομμάτι της περίθαλψης. Αντιμετωπίζω καθημερινά τις ελλείψεις και την ταλαιπωρία των συνανθρώπων μου. Ζωντανό παράδειγμα την περίοδο που υπηρέτησα ως προϊσταμένη παθολογικής κλινικής ήταν όταν οι ασθενείς μου είχαν άμεση ανάγκη μετάγγισης αλλά υπήρχε έλλειψη λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μάτι. Παρόλο που αυτό ήταν ενα μεμονωμένο γεγονός οι ανάγκες διαθεσιμότητας ασκών αίματος στον δήμο Θεσσαλονίκης παραμένουν ακόμα και τώρα. Με τακτικές εθελοντικές αιμοδοσίες μπορούμε να αποφύγουμε περαιτέρω ελλείψεις. Άλλο μείζον πρόβλημα που έζησα με την παρουσία μου δίπλα στους καρκινοπαθείς ηταν ο πόνος αλλά και η απομάκρυνση τους από νοσηλευτικό ίδρυμα μετά το σχήμα των χημειοθεραπειών τους. Αυτή οι συγκεκριμένη ομάδα ασθενών χρειάζεται συναδέλφους νοσηλευτές για φροντίδα στο σπίτι όπως και περισσότερα ιατρεία πόνου. Επίσης να αναφέρω και τους αιμοκαθερώμενους συμπολίτες μου που ζουν την ταλαιπωρία της μεταφοράς τους προς και από τις λιγοστές μονάδες τεχνητού νεφρού μέρα παρά μέρα. Δεδομένου ότι οι επιλογές της μεταφοράς τους περιορίζεται, χρειάζονται περισσότερα οχήματα για αυτόν τον σκοπό καθώς και περισσότερες μονάδες αιμοκάθαρσης. Επιπλέον, λόγω των οικονομικών δυσχερειών, δεν γίνονται βασικές εξετάσεις όπως μαστογραφία, τεστ ΠΑΠ, έλεγχος καρκίνου του προστάτη και άλλα, ενώ θα μπορούσαν με εθελοντική δράση να γίνονται τακτικότερα.

Ελπίζω με τη δράση μου, την προσπάθεια μου και τον σεβασμό προς τους δημότες Θεσσαλονίκης να βοηθήσω όσο μπορώ και να βελτιώσω στο μέγιστο για την λύση όλων αυτών των προβλημάτων. Πιστεύω πως η ψήφος σας θα είναι το κλειδί για να ανοίξουν όλες αυτές οι πόρτες. 

tsabalia-zerbas.jpg

 

Μήτρου Δημήτρης

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1972, όπου ζω και εργάζομαι. Φοίτησα στο 19ο γυμνάσιο & λύκειο Θεσσαλονίκης και σπούδασα στην πολυτεχνική σχολή του Α.Π.Θ. Παντρεύτηκα το 2002 τη Γεωργία Μπόντζιου νηπιαγωγό και έχουμε δύο παιδιά.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός του πυροβολικού και μου απονεμήθηκε κατά την απόλυσή μου δίπλωμα ευδοκίμου υπηρεσίας από το Γ’ Σ.Σ.

Είμαι διπλωματούχος τοπογράφος μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας-μελετητής δημοσίων και ιδιωτικών έργων και συνιδρυτής της ΑΚΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ενώ παράλληλα έχω αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα με συμμετοχές σε διάφορες εταιρείες και startups, στις οποίες εργάζεται πλήθος μηχανικών, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων.

Έχω διατελέσει επί σειρά ετών μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Βορείου Ελλάδος.

Από το 2006 εκλέγομαι στην Αντιπροσωπεία του Τμήματος Κ. Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) και από το 2007 στη Διοικούσα Επιτροπή του. Έχω συμμετάσχει σε πλήθος πρωτοβουλιών του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ως μέλος μονίμων επιτροπών και ως εθελοντής. Είμαι επί χρόνια σύνδεσμος της Δ.Ε. με τη Μόνιμη Επιτροπή Επαγγελματικών θεμάτων, με την ευθύνη της οποίας διοργάνωσα δράσεις του ΤΕΕ/ΤΚΜ όπως το τριήμερο προώθησης επιχειρηματικών ιδεών, η πρωτοβουλία διασύνδεσης με τους συναδέλφους στο Εξωτερικό «Εντός-Εκτός», η συνεργασία του επιμελητηρίου με τις ΥΔΟΜ της Κεντρικής Μακεδονίας κ.α. Ακόμη είμαι υπεύθυνος για τη χορωδία του Τεχνικού Επιμελητηρίου, της οποίας είμαι μέλος. Είμαι συντονιστής Β. Ελλάδας, της οργάνωσης των ατομικών μελών του ALDE PARTY.

 

mitroy_-_zerbas.png

 

Βουλγαρίδου Δήμητρα

Γεννήθηκα το Δεκέμβριο του 1981 στη Θεσσαλονίκη . Τα μαθητικά μου χρόνια τα πέρασα στα δημόσια σχολεία της Άνω Τούμπας συνέχισα και τελείωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δημοσίου ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.

Λίγα χρόνια μετά με κέρδισε ο χώρος της μόδας τελειώνοντας το τμήμα Σχεδίασης Μόδας και Styling. Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα ήταν σχεδόν άμεση και συνεχίζεται μέχρι κ σήμερα στον χώρο της Μόδας. Αυτή τη στιγμή είμαι μητέρα ενός παιδιού και σύζυγος.

Οικογενειακά δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά στο κομμάτι εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και στην όμορφη Χαλκιδική. Ενδιαφέρομαι για την πόλη μου και θεωρώ πως αν θέλω να αλλάξει κάτι πρέπει να γίνω μέρος αυτής της αλλαγής. 

dimitra_boylgaridoy_-_zerbas.png

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ