Skip to main content
Menu Αναζήτηση

«Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα»: Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το Νίκο Ταχιάο

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής κίνησης "Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο

Με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Στόχος τόσο της παράταξης όσο και του κυρίου Ταχιάου είναι η Θεσσαλονίκη να αποκτά τα αυτονόητα και στοιχειώδη - καθαριότητα, ευταξία, ασφάλεια - και να παίρνει το δρόμο για ανάπτυξη και ποιότητα ζωής για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες κερδίζοντας παράλληλα μια σοβαρή θέση στο σύγχρονο κόσμο, όχι μόνο αυτόν που ξέρουμε από τη γεωγραφία, αλλά και αυτόν στο ψηφιακό οικοσύστημα.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

Δέσποινα Δριβάκου

Η Δέσποινα Δριβάκου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας (ΑΠΘ) και της σχολής Διοίκησης Οικονομίας (ΤΕΙΘ) με μεταπτυχιακές σπουδές στην «ιατρική ερευνητική μεθοδολογία» (Ιατρική Σχολή ΑΠΘ) με κατεύθυνση στην Κοινωνική Ιατρική και πρόσθετη εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία (ΣΙΘ). Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ της ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Κάνει συνεχείς μετεκπαιδεύσεις σε νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις , συμμετέχει εντατικά σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει συχνή παρουσία στα τοπικά ΜΜΕ. Συνεργάστηκε με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τον Alpha 96,5 FM, ενώ κατά διαστήματα αρθρογραφεί σε δημοσιογραφικά blogs. Έχει εμπειρία στον τομέα της απεξάρτησης και εργάστηκε στο πρόγραμμα streetwork του ΟΚΑΝΑ και στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας.

Έχει πλούσια κοινωνική δράση, συμμετέχοντας σε πολλούς κοινωνικούς φορείς  και σε ανθρωπιστικές οργανώσεις. Είναι μέλος της ψυχολογικής εταιρίας ΕΛΨΕ, επιστημονικά υπεύθυνη της Εταιρείας Διάδοσης και Έρευνας της Συστημικής Σκέψης και Πρόεδρος της ΜΚΟ ΕΠ7Α. Είναι πιστοποιημένη life coach και εκπαιδευμένη NLP, καθώς και πιστοποιημένη σύμβουλος γάμου και ζευγαριών (EFT). Στην ιδιωτική πρακτική εργάζεται με οικογένειες, ζευγάρια, εφήβους και παιδιά. Είναι μητέρα ενός αγοριού 24 ετών και μονογονέας.

despoina_dribakoy.jpg

Σπύρος Στεκούλης

Ιδιωτικός υπάλληλος-στέλεχος αναπτυξιακής εταιρείας. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το 1958 και αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του ΑΠΘ. Συμμετέχει ενεργά στην πολιτική, στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Μετά την εισαγωγή του στο Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ στράφηκε στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (ΓΣΠ). Στέλεχος αναπτυξιακής εταιρείας, με αντικείμενο τα ΓΣΠ, την μηχανογράφηση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, νεότερες εξελίξεις στην Πληροφορική. Υποστήριξε, από το 2008, την ανάπτυξη των συστημάτων ανακύκλωσης.

Το 2010 υποψήφιος με την “Πρωτοβουλία” του Γιάννη Μπουτάρη.

Τακτικό μέλος (2013-2015) του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ). Εργάστηκε στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων του δήμου Θεσσαλονίκης. Μιλάει γαλλικά και αγγλικά. Έχει μία κόρη.

spyros_stekoylis_-_tahiaos.jpg

 

Μαζαρίδου Παναγιώτα

• Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Τούμπα μας.

• Είμαι απόφοιτος του ΑΠΘ και της Αγγλικής  Γλώσσας και Φιλολογίας και σαν καθηγήτρια δίδαξα στα σχολεία της Τούμπας μας επι σειρά ετών. Διδασκαλία σε ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ και ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

• Έχω εξειδίκευση σε Θέματα Οικονομίας και Διοίκησης, Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής σαν καθηγήτρια της Αγγλικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

• Υπήρξα πιστοποιημένη βαθμολογήτρια των Πανελλαδικών Εξετάσεων επι δέκα συναπτά έτη.

• Πιστοποιημένη Μεταφράστρια FIT – Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών. 

• Εργάστηκα σαν Διοικητική υπάλληλος για τα σχολεία της Ομογένειας στο γραφείο εκπαίδευσης στην Πρεσβεία της Ελλάδος – Washington DC- USA.

• Είμαι ευαισθητοποιημένη στο Θέμα των ΑΜΕΑ και των ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ζώων και θα μπορούσα να συνεισφέρω τα μέγιστα σε θέματα Κοινωνικά, Εκπαιδευτικά και Πολιτιστικά για μια Σύγχρονη και πιο Ανθρώπινη Τούμπα, την Τούμπα μας.

mazaridoy_panagiota_-_tahiaos.jpg

Ευαγγελία (Εύα) Ρογκότη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είμαι απόφοιτος του 2ου Ενιαίου Λυκειου. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και ασκώ μάχιμη δικηγορία από το 2012. Είμαι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του ταμείου Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (ΤΑΔΙΘ). Είμαι παντρεμένη με τον δικηγόρο Χρήστο Αντωνιάδη και μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 5 ετών και 5 μηνων.

Ζητώ την στήριξη σας στη κάλπη της Α' Δημοτικής Κοινότητας ,με τον συνδυασμό #Θεσσαλονίκη_Υπεύθυνα για μια δημοτική αρχή που θα ασχολείται με τα πραγματικά ζητήματα της πόλης μας.

Θέλω , Μπορώ και Διεκδικώ , διότι έχω μέσω της εργασίας μου καθημερινή συναναστροφή με τους κατοίκους του κέντρου και γνωρίζω τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

eya_rogkoti_-_tahiaos.png

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκτοξεύτηκε η πρώτη επανδρωμένη αποστολή της SpaceX στο διάστημα (VIDEO)
Η πρώτη φορά που ο αμερικανικός διαστημικός οργανισμός χρησιμοποιεί μια ιδιωτική εταιρεία για να μεταφέρει πλήρωμά του στο διάστημα
Εκτοξεύτηκε η πρώτη επανδρωμένη αποστολή της SpaceX στο διάστημα (VIDEO)