Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαθητής με πούρο μετά τις Πανελλαδικές - «Δεν είμαι της μοναξιάς, βγαίνω, περνάω καλά»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Πολλούς ηλικιωμένους δεν τους χαρακτηρίζει η μοναξιά. Βγαίνουν έξω, παίζουν τάβλι στα ΚΑΠΗ»

Η «μοναξιά στη σύγχρονη εποχή, οι ανθρώπινες σχέσεις και η σύνδεση νέων και ηλικιωμένων» ήταν το θέμα που κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2026, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα, με αρκετούς μαθητές να αντιμετωπίζουν την πρώτη ημέρα με χιούμορ και χαλαρή διάθεση.

Ένας από τους μαθητές που μίλησαν στις κάμερες εμφανίστηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος ο οποίος εμφανίστηκε κρατώντας πούρο μπροστά στις κάμερες, σχολιάζοντας ότι τα θέματα ήταν αναμενόμενα για όσους είχαν διαβάσει μέσα στη χρονιά.

«Δεν είμαι τόσο της μοναξιάς. Βγαίνω έξω, περνάω καλά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στους ηλικιωμένους σημείωσε πως «πολλούς ηλικιωμένους δεν τους χαρακτηρίζει η μοναξιά. Βγαίνουν έξω, παίζουν τάβλι στα ΚΑΠΗ».

Στην ερώτηση για το πώς μπορούν οι νέοι να βοηθήσουν τους μεγαλύτερους ανθρώπους, ο ίδιος απάντησε με χιούμορ: «Εγώ έγραψα κιόλας ότι πολλές φορές βγαίνω έξω με τους ηλικιωμένους, πάω βόλτα».

Οι δηλώσεις των μαθητών έγιναν γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς να σχολιάζουν τη χαλαρότητα και τον αυθορμητισμό τους την πρώτη ημέρα των εξετάσεων.

Δείτε βίντεο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις