Όσοι από εσάς βρίσκεστε ήδη ή πρόκειται να μεταβείτε στη Χαλκιδική αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε την ευκαιρία εκτός από βουτιές να παρακολουθήσετε και ενδιαφέρουσες μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Ειδικότερα, μερικές από αυτές είναι:
Ο Γιάννης Χαρούλης θα εμφανιστεί στο αμφιθέατρο Σίβηρης, στο πλαίσιο του 24ου Φεστιβάλ Κασσάνδρας.
Συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος STAVENTO στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών, στις 21.30 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας. Μαζί τους ο dj Panos Koki.
Ο Σύλλογος Νέων Νέας Τρίγλιας μας καλεί στα «Πολιτιστικά Ταξίδια 2016» που διοργανώνει για την γιορτή της Αγίας Παρασκευής. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν ανήμερα της Αγίας Παρασκευής, την Τρίτη 26 Ιουλίου. Ώρα έναρξης προγράμματος 9:15 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής, στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής. Είσοδος ελεύθερη όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων.
Η HIROMI, η διάσηµη Γιαπωνέζα πιανίστρια θα εµφανιστεί το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 21:30 στο Λόφο Σάνης σε solo performance, λόγω ξαφνικής ασθένειας ενός από τους µουσικούς της.
Γιορτή γεύσεων, αγνών προϊόντων, παραγωγών και παράδοσης στην παραλία της Ιερισσού, του δήμου Αριστοτέλη. Πρόκειται για τις «Ημέρες τοπικών προϊόντων & παραγωγών» και τη «2η γιορτή Αριστοτελικών & Αθωνικών γεύσεων», που διοργανώνονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού του Έτους Αριστοτέλη, με αφορμή τα 2.400 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου. Ώρες λειτουργίας 19.00-24.00. Η γιορτή θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή.
«Γαμπροί για πούλημα» η καινούρια, ξεκαρδιστική κωμωδία των Θ. Παπαθανασίου-Μ. Ρέππα στις 21:30 στο 8ο Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Το Φεστιβάλ Made In Greece διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, από τις 23 έως τις 31 Ιουλίου 2016, στην παραλία της Νικήτης στην Χαλκιδική υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας. Στο Φεστιβάλ, θα υπάρχουν πολιτιστικά δρώμενα, και συμβουλές για ευεξία, καλύτερη υγεία, διατροφή και ομορφιά από καταξιωμένους επιστήμονες με ομιλίες και ζωντανές παρουσιάσεις, με μουσική, χορό, γεύσεις και καλή διάθεση. Παράλληλα με το φεστιβάλ Made in Greece θα λειτουργεί έκθεση, προϊόντων με ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο στο κοινό από ελληνικές εταιρείες. Ώρες: |Σαββάτο 23 έως και Κυριακή 31/7/16 19:00 με 24:00 . Είσοδος Ελεύθερη
Κυριακή
«Γαμπροί για πούλημα» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας, στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών, στις 21.30.
Ομαδική έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών με τίτλο ‘’Ultramarine’’ στις εγκαταστάσεις του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Νικήτης με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-13:00 και 19:30-22:00 και Κυριακή 09.00-12.00.