Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για τον Γεώργιο Βαφόπουλο

Στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Ημερίδα αφιερωμένη στον Γεώργιο Θ. Βαφόπουλο με τίτλο «Αντίχαρη στη Χάρη» διοργανώνει το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στις 19.00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από την Καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Κατερίνα Κωστίου με θέμα «Ο Γ. Θ. Βαφόπουλος συνομιλώντας από τον εξώστη της μοναξιάς» και από την Επίκουρη Καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του ΑΠΘ, Λένα Αραμπατζίδου, με θέμα «Γιώργος Βαφόπουλος (1903-1996). Ανάμεσα στα (λογοτεχνικά) πρόσωπα και πράγματα».

 Την ημερίδα θα συντονίσει η Καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του ΑΠΘ, Μαίρη Μικέ. Στην εκδήλωση θα πάρει μέρος το μουσικό σχήμα Les miles voix de Natasha. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρόμος σε όλο τον κόσμο: Επίθεση με πυραύλους από την Ινδία στο Πακιστάν (VIDEO)
Σύμφωνα με πακιστανική πηγή ασφαλείας ανέφερε ότι τουλάχιστον ένα παιδί σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν
Τρόμος σε όλο τον κόσμο: Επίθεση με πυραύλους από την Ινδία στο Πακιστάν (VIDEO)