Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν εκδηλώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Προτάσεις εξόδου: Διαβάστε τις δωρεάν εκδηλώσεις της ημέρας…

Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Όμως γιατί να μείνουμε σπίτι; Υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.

Καλή διασκέδαση!

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Εικαστικά

-Τριπλά εγκαίνια εκθέσεων και μία εικαστικής εγκατάστασης στους διακριτούς χώρους της Myrό Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, περιοχή Λευκού Πύργου) στις 20.00.

Στην Κεντρική Αίθουσα: νέα σειρά έργων του γνωστού Πειραιώτη ζωγράφου Γιώργου Καραφωτιά με τίτλο “Ονείρων Απολαύσεις”. Στον χώρο Myrό Project Room : η Αλεξάνδρα Μάντζαρη παρουσιάζει έργα υπό τον τίτλο “Στίγματα”.  Εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση γλυπτικής του Στράτου Πάλλα με τίτλο “Συμπλέγματα”.  Τέλος, η Myrό Gallery φιλοξενεί στον χώρο της βιτρίνας της την εικαστική εγκατάσταση με τίτλο “Οργή” του Κωνσταντίνου Αρώνη.

Συνεχίζονται στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (Λεωφόρος Στρατού 2)οι εκθέσεις:

-«Στο περιθώριο του πολέμου: Η Θεσσαλονίκη της Κατοχής (1941-1944) μέσα από τη φωτογραφική συλλογή Βύρωνα Μήτου» στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Ευτυχία Κουρκουτίδου-Νικολαΐδου» (έως 30/4/2017).

Η είσοδος είναι ελεύθερη​ για το κοινό. Χειμερινό ωράριο λειτουργίας (ΜΒΠ και Λευκός Πύργος): 1 Νοεμβρίου 2016 έως 31 Μαρτίου 2017 Κάθε μέρα 9.00 - 16.00.

Βιβλίο

-Στις 19.00 στο Public Τσιμισκή: ο συγγραφέας Gilbert Sinoue παρουσιάζει το βιβλίο του "Ο προφήτης του Θεού – Η ζωή του Μωάμεθ" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

 

-Το βιβλίο της Μαριέττας Κόντου «Τα μαγικά χέρια του τσαγκαράκου» θα παρουσιαστεί στις 18:30, στο βιβλιοπωλείο Νους και Γνώση (Νικολάου Πλαστήρα 9, Χαριλάου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο διάβημα της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη
Ρηματική διακοίνωση υπέβαλε στις 30 Μαρτίου 2026 η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο Γραφείο του ΟΗΕ, για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη
Νέο διάβημα της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη
Θεσσαλονίκη: Αποκρουστική εικόνα στην παραλία – Γέμισε βλέννα ο Θερμαϊκός (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)
Το γνωστό πλαγκτόν κάλυψε ξανά τα νερά της παραλίας της πόλης – Δυσφορία για κατοίκους και επισκέπτες από τη δυσοσμία
Θεσσαλονίκη: Αποκρουστική εικόνα στην παραλία – Γέμισε βλέννα ο Θερμαϊκός (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΚΑΤ
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Πολτοποιήθηκε το χέρι 27χρονου σε μηχανή κιμά