Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Mikeius Jeremy και Μαλιάτσης σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Comedy for the Masses» στο θέατρο Εγνατία...

 Η τριάδα των Mikeius, Jeremy και Κώστα Μαλιάτση, για μια μοναδική παράσταση στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2017, στο Θέατρο Εγνατία (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, πίσω από την Αγ.Σοφία, τηλ.2310231431 & 6970034210).

Εισιτήρια προπωλούνται στο Ταμείο του Θεάτρου Εγνατία 10.30-13.30 και 17.30-21.00

«Οι περσινές παραστάσεις του #ComedyfortheMasses εξελίχθηκαν σε μία ξέφρενη πορεία με απανωτά sold out, στη μία μετά την άλλη πόλη. Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου για τη τριάδα των Mikeius, Jeremy και Κώστα Μαλιάτση, ήταν παραπάνω από συγκινητική με αποτέλεσμα να πάρουν απόφαση να «οργώσουν» την Ελλάδα και φέτος.  Το Σάββατο 1 Απριλίου σειρά έχει η Θεσσαλονίκη και το Θέατρο Εγνατία, να έρθουν αντιμέτωπα με τη λαίλαπα της κωμωδίας που ονομάζεται «Comedy for the Masses». Και φέτος νέα παράσταση , νέα κείμενα , νέα βίντεο , νέο show , νέες ταινίες…ίδιες άσχημες φάτσες …», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel