Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μαγική πόλη για παιδιά στήνεται από σήμερα στην Καλαμαριά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ξεκινά η Παραθινούπολη με δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές και πρωτότυπες δράσεις, μουσικές, θέατρο και πολλά παιχνίδια

Σε μια μαγική πόλη, σε μια παραμυθούπολη, στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, μετατρέπεται από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 28 Μαΐου, ο δήμος Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές και πρωτότυπες δράσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και πολλά παιχνίδια πλαισιώνουν το ημερήσιο πρόγραμμα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί δημότες στην πλαζ της Αρετσούς, στο πλαίσιο του παιδικού φεστιβάλ "Παραθινούπολη 2017".

Από σήμερα το πρωί έως και μεθαύριο Παρασκευή, 26 Μαΐου, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία θα συμμετέχουν στις δράσεις με οργανωμένες επισκέψεις τις πρωινές ώρες.

Επίσης, κάθε απόγευμα από την Παρασκευή έως την Κυριακή θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις ανοιχτές για το κοινό της πόλης, με ελεύθερη είσοδο. Τα εγκαίνια του φεστιβάλ θα γίνουν αύριο, Πέμπτη, στις 7:30 το βράδυ, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού με τη μεγάλη μουσική παρέλαση από την μπάντα δρόμου του Κρουστόφωνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η κυβέρνηση περιφρονεί την αυτοδιοίκηση – Πρέπει να αντιδράσουμε
Συνάντηση με δημάρχους της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Στο επίκεντρο η διαχείριση των υδάτων
Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η κυβέρνηση περιφρονεί την αυτοδιοίκηση – Πρέπει να αντιδράσουμε
Έκτακτα μέτρα για εργαζομένους λόγω καύσωνα – Ποιες ώρες περιορίζονται οι μετακινήσεις
Το υπουργείο Εργασίας τονίζει ότι πρέπει να λαμβάνονται μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση
Έκτακτα μέτρα για εργαζομένους λόγω καύσωνα – Ποιες ώρες περιορίζονται οι μετακινήσεις