Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Με εκπροσώπους σωματείων δημιουργών συναντήθηκε η Λ. Κονιόρδου

Με εκπροσώπους σωματείων δημιουργών συναντήθηκε η Λ. Κονιόρδου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε καλό κλίμα εκτιμά το ΥΠΠΟΑ

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η σύσκεψη που συγκάλεσε η υπουργός Πολιτισμού με εκπροσώπους όλων των σωματείων των δημιουργών (ΑΣΜΑ, ΜΕΤΡΟΝ, ΣΩΜΣΕ), τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) και την προσωρινή επίτροπο της ΑΕΠΙ.

«Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα μετά από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την πνευματική ιδιοκτησία. Έγινε αποτίμηση των νέων δεδομένων έπειτα από τη δέσμευση των εταιρικών λογαριασμών της ΑΕΠΙ από τη Eurobank, διαφάνηκαν σημεία σύγκλισης, και συζητήθηκαν προτάσεις των δημιουργών για την καλύτερη προστασία των δικαιωμάτων τους, με τη συμβολή του υπουργείου, όπου χρειάζεται» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ.

«Οι δημιουργοί πρέπει ενωμένοι να συμβάλουν δυναμικά στην ανεύρεση λύσης» σημείωσε η Λυδία Κονιόρδου «και να είναι σίγουροι πως το υπουργείο θα συνεχίσει να παίρνει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την προστασία τους».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Τα 2 νέα υπαίθρια γυμναστήρια της πόλης – Πού βρίσκονται

Τουρνουά μπάσκετ στα Νέα Μουδανιά