Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το Κουαρτέτο του Λούκα Τσάρλα έρχεται Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο

Το Κουαρτέτο του Λούκα Τσάρλα (Luca Ciarla Quartet), ένα από τα πλέον πρωτότυπα ιταλικά μουσικά σύνολα των τελευταίων ετών, με εμφανίσεις σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο θα έρθει την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, ώρα 21:00 για μια συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μπαρ Μ2) στο πλαίσιο εκδηλώσεων του κύκλου Jazz στο Μέγαρο.

Το Κουαρτέτο του Λούκα Τσάρλα με τους Αντονίνο Ντε Λούκα στο ακορντεόν, Μαουρίτσιο Περρόνε στο κοντραμπάσο, Φραντσέσκο Σαβορέττι στα κρουστά, ο βιολιστής Λούκα Τσάρλα άντλησε από τους οικείους ήχους της ιταλικής παραδοσιακής μουσικής και της περιοχής της Μεσογείου. Το άλμπουμ Il Vento dei Saraceni παρουσιάζει ορισμένα από τα δημοφιλέστερα κομμάτια τους, όπως το Bach Tarantolato ή το Train Song. «Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου. Η συναυλία γίνεται από τον Ο.Μ.Μ.Θ. σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις