Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν εκδηλώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Προτάσεις εξόδου: Διαβάστε τις δωρεάν εκδηλώσεις της ημέρας…

Μας το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Οι καιροί είναι δύσκολοι. Τα χρήματα είδος υπό εξαφάνιση για τους περισσότερους. Όμως γιατί να μείνουμε σπίτι; Υπάρχουν προτάσεις εξόδου που δεν έχουν είσοδο ή που είναι δωρεάν. Μερικές από αυτές θα σας τις προτείνουμε καθημερινά.

Καλή διασκέδαση!

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

- Η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την συναυλία με τον Δημήτρη Κεχαγιά "Στις νότες του καλοκαιριού", την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού(Γρηγ, Λαμπράκη και Κλεάνθους). Στην συναυλία θα παρουσιαστούν αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Είσοδος ελεύθερη.

Στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «Κρύα Βρύση» (Φιλίππου & Θ. Καριπίδη, πάρκο Κρύας Βρύσης, Πολίχνη) διεξάγεται η 27η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων από 16-19 Ιουλίου 2018. Απόψε και ώρα 21:30 από την Θεατρική Ομάδα «Όλα Καλά» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΑτΠ

«Ένα αστέρι δρόμος» του Γ. Μπουρονίκου. Είσοδος ελεύθερη.

Εικαστικά

-ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ μας προσκαλεί στην έκθεση «Το ξεχασμένο Μέτωπο και η ελληνική εμπειρία -The forgotten Front and the Greek experience

1915-1919» στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ Βίλα Καπαντζή – Βασιλίσσης Όλγας 108. Διάρκεια έκθεσης έως 3 Αυγούστου 2018. Ωράριο λειτουργίας από 2 Ιουνίου έως 3 Αυγούστου 2018: Δευτέρα & Τρίτη: 14:00-21:00, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή:  09:00-16:00, Σάββατο & Κυριακή: κλειστά.

-Συνεχίζεται έως το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου η έκθεση «Στην πόλη των ωραίων εκκλησιών. Η Θεσσαλονίκη του Φρεντερίκ Μπουασσοννά, 1913 και 1919» που παρουσιάζεται στο Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 11).

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη 09:00-15:30, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-20:00,Σάββατο 09:30-16:00. Είσοδος ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απλό τεστ που «δείχνει» τον αυτισμό: Με ακρίβεια 85% - Από μία μικρή κίνηση
Μια απλή και καθημερινή κίνηση θα μπορούσε να αποκαλύψει εγκαίρως τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες, που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού
Το απλό τεστ που «δείχνει» τον αυτισμό: Με ακρίβεια 85% - Από μία μικρή κίνηση