Skip to main content
Menu

Θεσσαλονίκη: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το Van Gogh Alive

Διαγωνισμός για τους αναγνώστες του typosthes.gr

Μέχρι τις 20/1 συνεχίζεται η έκθεση « Van Gogh Alive - The Experience» στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ-HELEXPO. Τι θα δείτε; 3.000 πίνακες, σκίτσα αλλά και κινούμενες εικόνες προβάλλονται από το φημισμένο σύστημα υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™ παντού: στους τοίχους, τις κολόνες, την οροφή, το πάτωμα. Σε έναν χώρο 1.500 m2,  40 και πλέον πολυκάναλοι προβολείς υψηλής ευκρίνειας, με ήχο υψηλής πιστότητας, δημιουργούν μία εκπληκτική απεικόνιση στις πολλαπλές επιφάνειες, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία για τις αισθήσεις.

Ο typosthes.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του. Τρεις διπλές για την Δευτέρα 14/1/2019 και δύο διπλές για την Τρίτη 15/1/2019. Πώς θα τις διεκδικήσετε; Κάντε share σε αυτό το κείμενο και γράψτε στο σχόλιο το ονοματεπώνυμό σας και την ημέρα που προτιμάτε πχ Δευτέρα. Συμμετοχές μέχρι την Κυριακή 13/1/2019 ώρα 20.00. Οι νικητές θα ειδοπποιηθούν.

 

Περισσότερα για την έκθεση

Τα διαχρονικά αριστουργήματα του Βαν Γκογκ ζωντανεύουν και ο επισκέπτης γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι τους. Αποσυντίθενται και ανασυντίθενται, αποκαλύπτουν την εποχή που δημιουργήθηκαν, το πώς ολοκληρώθηκαν, από που προήλθαν τα ερεθίσματα της έμπνευσής τους. Εμπλέκονται με τη ζωή και τα βιώματα του δημιουργού τους, μας συνοδεύουν μέσα από τις πολύχρωμες στοές της έκθεσης σ’ ένα ταξίδι στα μέρη που έζησε και δημιούργησε, στο Άμστερνταμ, στην Προβηγκία, στο Παρίσι. Υπερβαίνοντας τον χρόνο και το χώρο, με κύματα ήχων και μουσικής, φωτός και χρωμάτων που προσκρούονται πάνω μας, εισχωρώντας μέσα μας, η έκθεση-εμπειρία “Van Gogh Alive – the experience” μας επιτρέπει να εισπράξουμε, να αντιληφθούμε, να κοινωνήσουμε τον εσωτερικό κόσμο του ίδιου του Βίνσεντ. Μία ολοζώντανη πανδαισία, που διεγείρει και θρέφει όλες τις αισθήσεις, που διευρύνει το μυαλό μ’ έναν μοναδικό τρόπο.

Αυτό το ιδιότυπο και εντυπωσιακό “πλανητάριο”, μεταφέρει μ’ έναν ονειρικό τρόπο, ακαριαία τους επισκέπτες στο σύμπαν του Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Αντικατοπτρίζοντας το όλον του. Τη δημιουργία, τις συναισθηματικές εναλλαγές, την ψυχική του κατάσταση, τη θυελλώδη ζωή του. Τους καλεί να αφεθούν απαλά σε μία πρωτόγνωρη επικοινωνία και επαφή, να βυθιστούν γλυκά σε μία εμπειρία τονωτική, πλούσια και αλησμόνητη.

Παράλληλα, σ’ αυτή τη διαδικασία ο θεατής, αφού ενσωματωθεί κυριολεκτικά ως συστατικό της στοιχείο, παρεμβαίνει ακολούθως και ο ίδιος με την σειρά του μέσω των social media σε πραγματικό χρόνο και χώρο -οι παρεμβάσεις του προβάλλονται μέσα στην ίδια την έκθεση στο Facebook & Twitter Wall, ενώ διαχέονται και σ’ όλους τους υπόλοιπους επισκέπτες, σε μία εξαιρετική αναγωγή της συγκινησιακής εξατομικευμένης εμπειρίας σε συλλογική. Μέσω της καθολικής επικοινωνίας με την Τέχνη, που διασφαλίζει και την απόλυτη εις βάθος επικοινωνία του θεατή-επισκέπτη, με τα έργα αλλά και τον δημιουργό τους.

Παραγωγή: Λάβρυς.

Είσοδος: από 8 έως 15 €. Για ομαδικές κρατήσεις καλέστε στο 210 7258510.

Ισχύουν και πακέτα εισιτηρίων. Λειτουργεί: καθημερινά 13:00 έως 22:00, Τελευταία Είσοδος 21:00 και Σαββατοκύριακα 10:00 έως 22:00, Τελευταία Είσοδος 21:00.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ