Skip to main content
Menu Αναζήτηση

Το απόλυτο παγκόσμιο παιδικό χιτ έρχεται σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη!

baby shark

Στους ρυθμούς του "Baby Shark" μικροί και μεγάλοι - Πάνω από 2,8 δις προβολές στο Youtube - Νο1 επιτυχία σε περισσότερα από 100 music charts!

Η επίσημη θεατρική παράσταση του Pingfong με τον Baby Shark, το “Pinkfong Baby Shark Live Musical” είναι μία καταιγιστική θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο  τραγούδι “Pinkfong’s Baby Shark” με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα 2,8+ δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και τα πιο γνωστά Αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν τα αυθεντικά Αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Η παράσταση είναι ένα  μουσικοκινητικό υπερθέαμα με  φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο video wall (γιγαντοοθόνη).

Ένα show  που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Η ιστορία:

Η οικογένεια Shark μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια... Ο Baby Shark έχει χαθεί…

Τι θα κάνουν; Που βρίσκεται ο Baby Shark; Πως θα τον εντοπίσουν;

Μα, φυσικά, θα καλέσουν τον Pinkfong, τον περιπετειώδη και θαρραλέο ήρωα από τον πλανήτη Staria για να τους βοηθήσει. Άμεσα, ο Pinkfong με τη βοήθεια του φίλου του Hogi, του πράσινου σκαντζόχοιρου, γνωστού ως «κινητή εγκυκλοπαίδεια», θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους προς τον ωκεανό.

Για να φτάσουν στον ωκεανό θα χρειαστεί να διασχίσουν τη ζούγκλα και στη συνέχεια πελώρια βουνά καλυμμένα με πάγους. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν μαϊμούδες, κροκόδειλους, παιχνιδιάρηδες πιγκουίνους και πολύχρωμα ζώα της θάλασσας. Κάθε σταθμός και μία αναμέτρηση γεμάτη παιχνίδι, χορό και τραγούδι. Όλοι θα προσφέρουν βοήθεια στον Pinkfong και τον Hogi στην περιπέτεια αναζήτησης του Baby Shark.

Θα καταφέρουν τελικά να βρουν τον Baby Shark; 

Θα χορέψουν όλοι μαζί ξανά στον αγαπημένο ρυθμό του “doo doo doo doo”;

baby shark

Η επίσημη θεατρική παράσταση του Pingfong με τον Baby Shark, το “Pinkfong Baby Shark Live Musical” θα βρίσκεται:

  • στη Σίβηρη, στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κασσάνδρας, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 στις  9:00μ.μ.,
  • στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 στις  9:00μ.μ.,
  • στην Κατερίνη, στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης, την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019 στις  9:00μ.μ.

 

Εισιτήρια προπωλούνται:

ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΗΣ

Στα σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ Κασσάνδρας

ΣΙΒΗΡΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  SUPER MARKET  Τηλ: 23740 22279

Ανοιχτά  όλη μέρα κάθε μέρα (και Κυριακές)
Mπαίνοντας στη Σίβηρη, συνεχίζοντας ευθεία, στα πρώτα μαγαζιά που θα συναντήσετε από την αριστερή πλευρά.

 

ΜΙΝΙ ΜΑRKET 'IOANNIS' (ΜΑΝΑΛΟΥΤΣΟΣ) Τηλ: 23740 24912

 

ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ SCRABBLE  Παπαρούλιας Δημήτριος Τηλ:23740 23830

Ωράριο:08:30-14:30και18:00-21:00.Στον κεντρικό δρόμο, δίπλα στα ΚΤΕΛ.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

στα ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ της ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ Κολοκοτρώνη 21, ΘΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣ (Λεωφ. Στρατού δίπλα στο Βελλίδειο), Τηλ: 2310 292304, ΣΑΡΩΘΡΟΝ  Κατούνη 17, Λαδάδικα

 

babyshark_4.jpg

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

στο Βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣ Ειρήνης 17 Τηλ.: 23510 23615

 

στο https://www.viva.gr/tickets/theater/kalokairini-periodeia/pinkfong-baby-shark/ και  στα συνεργαζόμενα με το viva.gr καταστήματα .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστολές της Αθήνας σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και Πομπέο για την τουρκική παραβατικότητα
Πραγματοποίηση από την ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα έντονου διαβήματος διαμαρτυρίας προς την τουρκική πλευρά.
Επιστολές της Αθήνας σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και Πομπέο για την τουρκική παραβατικότητα