Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Cineplexx Day 2019: 7.600 θεατές σε μία μέρα στη Θεσσαλονίκη!

Cineplexx Day 2019: 7.600 θεατές σε μία μέρα στη Θεσσαλονίκη!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων

Έσπασε κάθε ρεκόρ το φετινό Cineplexx Day! Σε μία μέρα 7.600 θεατές είδαν ταινίες με εισιτήριο 2 ευρώ η καθεμία στον πολυκινηματογράφο Cineplexx που βρίσκεται εντός του εμπορικού κέντρου  One Salonica στη δυτική είσοδο της πόλης μας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Cineplexx: «Στις 23 Οκτωβρίου 2019, ζήσαμε μαζί σου, στους Κινηματογράφους Cineplexx, το Mεγαλύτερο Cineplexx Day Ever: Με τη συνολική προσέλευση να ξεπερνάει τους μέσα σε μία μέρα, σπάσαμε κάθε ρεκόρ εισιτηρίων, και ερωτευτήκαμε από την αρχή την Τέχνη του Σινεμά.

* Είδαμε Καινούργια και Αγαπημένα Έργα με Τιμή Εισιτηρίου στα 2€.

* Με Τιμή Εισιτηρίου στα 2€, βιώσαμε και την πιο Μεγαλειώδη Κινηματογραφική Εμπειρία στον Πλανήτη: Την Αίθουσα IMAX· τη μοναδική IMAX σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Και Εντελώς Δωρεάν:

* Γνωρίσαμε από κοντά Διάσημους Χαρακτήρες Ταινιών.

* Μέσω Απίστευτης Green Screen Τεχνολογίας, μεταφερθήκαμε στους Μαγικούς Κόσμους των Έργων που έχουμε Αγαπήσει.

* Τυπώσαμε Αναμνηστικές Φωτογραφίες· ώστε να θυμόμαστε πως δεν χρειάζεται να έχεις σούπερ-δυνάμεις για να είσαι Πρωταγωνιστής.

* Κάθε θεατής του Αριστουργήματος JOKER στην IMAX απέκτησε το ολόδικό του συλλεκτικό JOKER/IMAX Poster.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν χτες, αλλά και όλους όσους μάς έχουν στηρίξει όλον αυτόν τον καιρό. Μαζί σου, ορίζουμε εκ νέου την Εμπειρία του να έρχεσαι Σινεμά».

Περισσότερα στα: 

www.cineplexx.gr

Στο εμπορικό κέντρο One Salonica (www.onesalonica.gr). 

Instagram & Facebook: Cineplexx GR

CINEPLEXX: Στο εμπορικό κέντρο One Salonica, Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Όλη η Κρήτη στο ρυθμό του Socca World Cup 2019 με τον ΟΠΑΠ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αυτός είναι ο νέος περιφερειακός στην Κατερίνη – Δόθηκε σε κυκλοφορία (ΦΩΤΟ)