Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Βιβλιοθήκες της Καλαμαριάς χαρίζουν βιβλία!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα «Σου χαρίζω ένα βιβλίο» και μας καλούν να χαρίσουμε κι εμείς βιβλία

Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα «Σου χαρίζω ένα βιβλίο» (14/2/2020) και σε καλούν να συμμετέχεις σ΄ αυτή τη γιορτή.

Έχεις ένα βιβλίο που διάβασες και σου άρεσε; Θα ήθελες να το χαρίσεις σε κάποιον άλλον; Τότε έλα σε μία από τις βιβλιοθήκες μας, μίλησέ μας για το βιβλίο σου και χάρισέ το. 

Η ανταλλαγή των βιβλίων μεταξύ των παιδιών θα γίνει στις:

-Δαήδειο Παιδική Βιβλιοθήκη, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 5.30 το απόγευμα (Ελλησπόντου 15, τηλ.2310 480-916)

-Δανιηλίδειο Παιδική Βιβλιοθήκη, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 7.15 το απόγευμα (Καρολίδου 14, τηλ. 2310 456-658)

-Παιδική Βιβλιοθήκη Συν/σμού Καραμπουρνάκι, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα (Κούσκουρα 32, τηλ. 2310 421-752)

-Παιδική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα  (Παπανδρέου 35, τηλ. 2313 314-413)

-Παιδική Βιβλιοθήκη Συνοικισμού Κηφισιάς, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα (Σολωμού 10, τηλ.2310434987)

afisa_pag_mera_vivliou20-01.jpg

Η ανταλλαγή των βιβλίων μεταξύ ενηλίκων θα γίνει στην:

-Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμαριάς την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 11.00  το πρωί έως  14.00 το μεσημέρι (Αργυρουπόλεως 34, τηλ. 2310 423-233)

Παράλληλα θα συγκεντρωθούν βιβλία από τις Βιβλιοθήκες για να δωριστούν σε νοσοκομεία, διάφορα ιδρύματα και σχολικές βιβλιοθήκες που έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει ανάγκη.

Η Παγκόσμια Ημέρα «Σου χαρίζω ένα βιβλίο» γιορτάζεται κάθε χρόνο, στις 14 Φεβρουαρίου. Ο σκοπός; Να φτάσουν τα βιβλία σε όσο το δυνατό περισσότερα παιδικά χέρια και είναι αφιερωμένη στην αγάπη των βιβλίων. Επιπλέον, επικεντρώνεται στο να ενθαρρύνει παγκόσμια τους ανθρώπους  στις 14 Φεβρουαρίου να χαρίσουν ένα βιβλίο σε ένα παιδί.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί