Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διαδικτυακές δράσεις από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αναστέλλει τη λειτουργία του αλλά συνεχίζει διαδικτυακά

Λ.Β.

Σε εφαρμογή των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στις περιοχές αυξημένου κινδύνου (κόκκινο), το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης αναστέλλει τη λειτουργία του αλλά συνεχίζει να υποδέχεται τους επισκέπτες του διαδικτυακά.

Το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

sotakis.jpg

-Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά λέσχη ανάγνωσης με τον Δημήτρη Σωτάκη και θέμα «Το θαύμα της αναπνοής». Ώρα έναρξης: 19:00*

-Το κοινό μπορεί να κάνει ψηφιακή περιήγηση στην περιοδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Προλεγόμενες: Ιστορίες που ντύθηκε το σώμα» (εδώ)

-Επίσης μπορεί να δει το έκθεμα του μήνα: Δύο μαρμάρινες σαρκοφάγοι, παραγγελία του Αντώνιου Αττικού και της συζύγου του για τα τέσσερα παιδιά τους.

-Και να θαυμάσει εδώ σημαντικά εκθέματα που παρουσιάζονται στις μόνιμες εκθέσεις του Μουσείου.

*Μπορείτε να εγγραφείτε στη λέσχη ανάγνωσης του ΑΜΘ και να συμμετέχετε στις διαδικτυακές συναντήσεις στα www.facebook.com/groups/377943426445766/ ή [email protected].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ