Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διάστρεμμα έπαθε ο Παπαντωνίου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο έμπειρος γκαρντ θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις

Αυξάνονται , αντί να περιορίζονται, τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει της, εκτός έδρας, αναμέτρησης την Κυριακή (3/1), για τη 10η αγωνιστική της Basket League, με το Περιστέρι.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η σημερινή προπόνηση της ομάδας, ειδικότερα, αποχώρησε από την κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena, με διάστρεμμα στο δεξί πόδι, ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο έμπειρος γκαρντ θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το ματς στο «Ανδρέας Παπανδρέου», ο Αρης Λυκογιάννης.

Αμφίβολος για το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι, επίσης, ο Σάγκαμπα Κονατέ. Ο σέντερ από το Μάλι, μετά τις εξετάσεις που έκανε σήμερα για τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Τρίτης (29/12), διαπιστώθηκε πως έχει κάκωση άνω επιχείλιου χόνδρου στον αριστερό ώμο. Αρχισε πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες, από την πορεία των οποίων θα φανεί κατά πόσο θα είναι εφικτό να ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα και να αγωνιστεί.

Εκτός προπόνησης, επιπλέον, για τους «ασπρόμαυρους», λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, έμεινε σήμερα και ο νεαρός, Αναγνώστης Παπασάβογλου.

Με θεραπεία, ακόμη, για τη θλάση που υπέστη στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιωνικό, συνεχίζει να κινείται ο αρχηγός του «Δικεφάλου», Βαγγέλης Μαργαρίτης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα