Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ο Γιώργος Περρής στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Για μια ξεχωριστή συναυλία

«Καρδιά Κοίτα» είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής περιοδείας  του Γιώργου Περρή, σε όλη την Ελλάδα, και ένας από τους βασικούς σταθμούς είναι η Θεσσαλονίκη και το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 20 Ιουλίου, στις 21.00. Στις αποσκευές του θα φέρει  τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν: έντονα συναισθήματα, δύναμη αλλά και γαλήνη μέσω των τραγουδιών του.

"Μετά από την καραντίνα και την απομόνωση που μας έφερε όλους αντιμέτωπους με τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές μας, θέλω να τραγουδήσω στο κοινό τραγούδια που θα γιατρέψουν τις μουδιασμένες μας καρδιές», αναφέρει ο ίδιος ο ερμηνευτής.

Ο Γιώργος Περρής αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε σκηνές του κόσμου όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης της γενιάς του. Με τα τραγούδια του να βρίσκονται επανειλημμένα στα top 20 των διεθνών charts σε πάνω από 40 χώρες, ισορροπεί πετυχημένα με μοναδική ευαισθησία ανάμεσα στην εμπορική και την καλλιτεχνική αξία του πενταγράμμου.

Ο τελευταίος του δίσκος «Σταθερά στα Όνειρα» με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου και το «Καρδιά Κοίτα» από τους τίτλους της σειράς «Αγγελική» θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο θερινό αυτό ταξίδι, αλλά θα ακούσουμε και  το «Disobey», το τελευταίο του ξενόγλωσσο, ρυθμικό κομμάτι που λατρεύεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Δε θα λείψουν κλασικά κομμάτια του ρεπερτορίου του, όπως το “Je suis malade”, “I will wait for you” αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών.

Σε ένα πρόγραμμα πολύπλευρο όπως και η προσωπικότητα του, ενώνονται η δισκογραφία του, το παλιό με το καινούργιο, το ξενόγλωσσο με το ελληνικό και η συγκίνηση με τη διασκέδαση, προτού ο διεθνής καλλιτέχνης συνεχίσει τα ταξίδια του στο εξωτερικό για την προώθηση του νέου του δίσκου. Έχει άλλωστε ανακηρυχθεί πρέσβης της χώρας μας στο εξωτερικό, μέσα από το τηλεοπτικό αφιέρωμα που θα προβληθεί σε δεκάδες διεθνή μέσα, το οποίο γυρίστηκε στον μοναδικής ομορφιάς και ιστορίας Ναό της Αφαίας, στην Αίγινα, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Η ευαισθησία του δεν θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα από τις δύο δεσμεύσεις που έχει αναλάβει: είναι κοινωνός του Προγράμματος Αναδοχής Παιδιών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής και παράλληλα πρέσβης της Unicef στην Ελλάδα. «Η ελπίδα μας είναι τα παιδιά. Όσο περισσότερη αγάπη και ενδιαφέρον  τους δείξουμε, τόσο καλύτερος θα γίνει ο κόσμος μας», αναφέρει ο ίδιος.

Ώρα προσέλευσης: 20.00, Ώρα έναρξης: 21.00.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15€. Προπώληση: viva.gr .

Χρήσιμες Πληροφορίες

-Η πώληση εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.

-Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

-Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας και σε όλους τους χώρους.

- Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα μπορεί να τροποποιηθούν  σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμόδιων αρχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ