Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δωρεάν προσκλήσεις για τα «Discrete Works 4» και «30 Χρόνια κωμωδία + tips»

Διαγωνισμός για τους αναγνώστες του TyposThes

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν παραστάσεις χορού και stand up comedy θα έχουν οι αναγνώστες του TyposThes.

Συγκεκριμένα To ΤyposThes έχει εξασφαλίσει δύο διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του για την παράσταση Discrete Works της Κυριακής στις 22.00 του στο Vitruvian Thing (Πτολεμαίων 29Α, 54630, 4ος ορ., εντός στοάς).

Πώς θα τις διεκδικήσετε; Κάντε share στο κείμενο και στο σχόλιο γράψτε «1 Για Vitruvian» και το ονοματεπώνυμό σας, μέχρι και το Σάββατο 16/10/21 στις 23.30. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν.

Επίσης οι αναγνώστες μας μπορούν να κερδίσουν δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση stand up comedy του Κωνσταντίνου Ραβνιωτόπουλο "30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips" της Τρίτης 19 Οκτωβρίου 2021 ώρα 21.00. Όσοι θέλουν να τις διεδικήσουν μπορούν να κάνουν share στο κείμενο και στο σχόλιο να γράψουν «2 Για σταντ απ» και το ονοματεπώνυμό τους, μέχρι και το Σάββατο 16/10/21 στις 23.30.

Περισσότερα για το Discrete works 4

Tο 4ο Discrete Works φέρνει τρία νέα σύντομα έργα σύγχρονου χορού από τη Die Wolke art group:

Δtopia Το έργο ξεκίνησε τη διαδρομή του σαν commission από το φεστιβάλ Buffer Fringe της Λευκωσίας, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε στο Burning Man, το Soundance Berlin, το TIEMF, και άλλα. Με θέμα τη λέξη “displacement”, χρησιμοποιεί αισθητήρες στο σώμα της performer για να επηρεάζει σε πραγματικό χρόνο την ηχητική αναπαραγωγή αποσπασμάτων από συνεντεύξεις καλλιτεχνών πάνω στο θεματικό υλικό.

Συμμετέχουν: Δροσιά Τριαντάκη, Dani Joss

Planes / Knees Η νέα διαδραστική performance της Die Wolke βασίζεται στην ιδέα των βαθμών ελευθερίας που προσφέρει ένα δισδιάστατο επίπεδο, και το πώς παρεμβάσεις από μια τρίτη χωρική διάσταση φαίνονται ακατανόητες από την επιφάνεια. Με χρήση μεταλλικών ηχητικών πηγών, διαμορφωμένων από αισθητήρες κίνησης, τα ηχητικά τοπία ορίζουν τον νοητό χώρο της επιτέλεσης, ενώ από την οπτική γωνία του κοινού γίνονται αντιληπτά ρωγμές, κενά, και ατέλειες.

Συμμετέχουν: Ιωάννα Παλαμήδους, Dani Joss

Astrogardener: angular momentum Performance με σύγχρονο χορό και ζωντανή ηλεκτροακουστική-ηλεκτρονική μουσική. Το σκάφος της αποστολής Astrogardener μεταφέρει βιολογικό υλικό και βρίσκεται σε τροχιά γύρω απο έναν ακόμα πλανήτη. Οι δυνάμεις της στροφορμής και της βαρύτητας μεταβάλλουν την πορεία του και το οδηγούν στην προσχεδιασμένη εξάπλωση της ζωής.

Συμμετέχουν: Αρετή Μίχου, Δημήτρης Δαλέζης, Μαρία Λούβαρη

Covid-19 Μεικτός Χώρος: απατείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης 6 μηνών, ή rapid τεστ αντιγόνου 48 ωρών.

Απαραίτητη η χρήση μάσκας, πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό, μειωμένος αριθμός θέσεων.

Vitruvian Thing Πτολεμαίων 29Α, 54630, 4ος ορ., εντός στοάς

Εισιτήρια: Προπώληση: €10, φοιτητικό/ανέργων: €8

Στην πόρτα: €12, Στο viva : https://www.viva.gr/tickets/dance/festival/discrete-works-4/ 

Web: https://vitruvianthing.com, Facebook: https://facebook.com/vitruvianthing.

 

Και για το "30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips"

rabniotopoylos2.jpg

Ο δημοφιλής κωμικός, Ραβνιωτόπουλος Κωνσταντίνος, είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να κάνει Stand Up Comedy στην Ελλάδα και φέτος κλείνοντας τα 30 του χρόνια, θα το γιορτάσει δεόντως με μια απολαυστική παράσταση δίωρης διάρκειας με τον τίτλο "30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips".

Στην παράσταση περιλαμβάνονται τα καλύτερα κείμενά του, αλλά και κείμενα που άφησαν εποχή και όλοι αγαπήσαμε όπως η Αράχωβα και το περίφημο: "Τι έχεις αγάπη μου; Τίποτα."

Φυσικά δεν θα λείψουν και οι σατιρικές πινελιές για σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ πάντα αναδεικνύει ο γνωστός κωμικός!

Στο τέλος της παράστασης, ο Κωνσταντίνος, θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ μέχρι σήμερα, μετατρέποντας έτσι τη παράσταση σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός.

Πληροφορίες:

Χώρος: Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη

Πρεμιέρα: 18 Οκτωβρίου 2021

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:  Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 21:00, Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 21:00

Διάρκεια παράστασης:  2 ώρες +

Τιμή Θεάματος:  10 ευρώ κανονικό, 8 φοιτητικό - μειωμένο ή μέσω πλατφόρμας

Προπώληση: Τηλέφωνο κρατήσεων: 231 084 2509, Στα ticketplus.gr και στο GoldMall

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μακρόν: Θα κολυμπήσει στον Σηκουάνα, αλλά «όχι απαραίτητα» πριν από τους Ολυμπιακούς
«Δεν ανακοίνωσε ότι θα κολυμπήσει πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανακοίνωσε ότι θα κολυμπήσει και πάντα εξέφραζε αυτή τη βεβαιότητα», αναφέρει η...
Μακρόν: Θα κολυμπήσει στον Σηκουάνα, αλλά «όχι απαραίτητα» πριν από τους Ολυμπιακούς