Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αιτήσεις για κομπάρσους στο «The Bricklayer» - Τα κριτήρια ανά ηλικία

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή αν θέλετε να είστε βοηθητικοί ηθοποιοί

Επιμέλεια: Λεμονιά Βασβάνη

Ονειρεύεστε να πάρετε μέρος σε μια Χολυγουντιανή ταινία; Τότε έφτασε η ώρα να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα!

Βοηθητικούς ηθοποιούς για την ταινία “The Bricklayer” ψάχνει η εταιρεία παραγωγής. Συγκεκριμένα ζητάει δηλώσεις συμμετοχών όσων ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος ως βοηθητικοί ηθοποιοί για τα γυρίσματα της ταινίας “The Bricklayer” στη Θεσσαλονίκη.

Να υπενθυμίσουμε πως η Millennium Media επέλεξε για ακόμη μια φορά την πόλη μας για τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης “The Bricklayer”, σε συνεργασία με τα Nu Boyana Film Studios Hellenic. Πρόκειται για την 3η ταινία της εταιρείας παραγωγής, μετά τις “The Enforcer” (“Barracuda”) και “The Expendables 4”, που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη κατά το τελευταίο έτος, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην πόλη και τις δυνατότητές της να υποστηρίξει μεγάλες παραγωγές διεθνούς εμβέλειας.

Τα γυρίσματα της ταινίας “The Bricklayer” αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο και θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες. Εμβληματικά σημεία της πόλης, εικόνες του αστικού τοπίου  του κέντρου, σημαντικές εγκαταστάσεις και υποδομές της πόλης, όπως το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, θα πρωταγωνιστήσουν σε μία εντυπωσιακή ταινία δράσης, προβάλλοντας τη σύγχρονη ταυτότητα της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας την εξωστρέφεια της πόλης. Η προετοιμασία της τρίτης κινηματογραφικής παραγωγής στην πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ήδη ξεκινήσει, με την πολύτιμη αρωγή και αμέριστη συνδρομή του Δήμου Θεσσαλονίκης και προσωπικά του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Εξάλλου η συμβολή των τοπικών αρχών και ιδιαιτέρως της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσέλκυση των ταινιών αυτών στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από την περασμένη άνοιξη τα Nu Boyana Film Studios Hellenic συνεργάζονται στενά με το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Film Office της Περιφέρειας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Film Commission Office του Δήμου, καθώς και με το ΕΚΟΜΕ και όλους τους αρμόδιους φορείς, για την διευκόλυνση και την απρόσκοπτη υλοποίηση των γυρισμάτων.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

the_bricklayer.jpg

Στο “The Bricklayer” κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετίσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, “Cliffhanger” και “Long Kiss Goodnight”.

Τον Bricklayer θα υποδυθεί ο Aaron Eckhart και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Nina Dobrev.

Τι ζητούν

Στο κάστινγκ ζητούνται άτομα με τα εξής χαρακτηριστικά:

-Άνδρες και γυναίκες με λουκ Αμερικανών 20-50 ετών

-άνδρες με λουκ Ρώσων 20-50 ετών

-κλασσικές ελληνικές φυσιογνωμίες 60-75 ετών

-νέοι 13-20 ετών αθλητές και μη

-σωματώδεις αθλητικοί άνδρες 20-50 ετών

-πολύ εμφανίσιμα άτομα ηλικίας 20-40 ετών

-γονείς με παιδιά

-ιδιαίτερες φυσιογνωμίες

-αφροαμερικανοί και Ασιάτες

-άτομα ηλικίας 20-60 ετών ανεξαρτήτου εμφάνισης

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε; 

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ:

https://tinyurl.com/2cf8v74c

Στείλτε συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο e-mail: [email protected]

Να  απευθύνετε τη φόρμα συμμετοχής μόνο στο παραπάνω e-mail.

Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δεν διαμεσολαβεί για την αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής για τους βοηθητικούς ηθοποιούς στην εταιρεία του casting.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Προ των πυλών νέο ωράριο σε σούπερ μάρκετ - πολυκαταστήματα
Πιο νωρίς θα κλείνουν από την επόμενη εβδομάδα τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη – Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου
Ραγδαίες εξελίξεις: Προ των πυλών νέο ωράριο σε σούπερ μάρκετ - πολυκαταστήματα