Το χωριό Άγκιστρο από τα ομορφότερα χωριά στης Βόρειας Ελλάδας, δίπλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, γνωστό για τα Βυζαντινά χαμάμ αλλά και τις πανέμορφες τοποθεσίες του, προσκαλεί τους επισκέπτες σε μία γιορτή για να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου, να απολαύσουν τα δροσερά νερά του, να χαλαρώσουν στα ιαματικά νερά του, να περπατήσουν στα καταπράσινα βουνά, να δοκιμάσουν υπέροχα τοπικά φαγητά, να γνωρίσουν τους φιλόξενους κατοίκους του.
Το Φεστιβάλ έχει σαν στόχο την ανάδειξη των πολιτιστικών και ιστορικών χαρακτηριστικών του χωριού αλλά και να αποτελέσει γέφυρα μεταξύ των λαών της Ελλάδας και Βουλγαρίας. Μια γιορτή για τη συνύπαρξη, την ειρήνη και την αλληλεγγύη.
Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στα βυζαντινά χαμάμ του Αγκίστρου φιλοξενώντας στις 14 Αυγούστου το Θανάση Παπακωνσταντίνου. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου περιοδεύει ανά την Ελλάδα με μεγάλο σχήμα. Δέκα μουσικοί και ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, με τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Ο Ελάχιστος Εαυτός» όπως και κάποια «παραμελημένα» που... βρίσκουν τη θέση τους. Έχοντας εξαιρετικούς συνεργάτες με αυτοσχεδιαστική διάθεση σε πολλά μουσικά είδη, ο Θανάσης σκοπεύει να αποδείξει ότι στη μουσική απόλαυση δε υπάρχουν σύνορα. Μαζί του στο τραγούδι η Ματούλα Ζαμάνη.
Έναρξη συναυλίας: 21.00
Τιμή εισιτηρίου 10€ - γενική είσοδος
Σημεία προπώλησης: Άγκιστρο: Χαμάμ Αγκίστρου (Τηλ. Επικοινωνίας: 2323041420, όλη την ημέρα), Σέρρες: New York Cafe Bar, Κουντουριώτου 1 (Τηλ. Επικοινωνίας: 23231055388. Ώρες λειτουργίας: 08:00πμ - 04:00μμ), Θεσσαλονίκη: StereoDisc, Aριστοτελους 4 (Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 262912 Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 – 21:00 Σάββατο: 10:00 – 16:00).