Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Εν τάχει…

Εν τάχει…
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εν τάχει… ...

-Παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες της Έκθεσης» του Κυριάκου Ποζρικίδη, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΘ Helexpo, θα γίνει σήμερα στις 12:00 στην αίθουσα "Παύλος Ζάννας" στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Ομότιμος Καθηγητής Α.Π.Θ. κ. Γιώργος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Πρόεδρος ΔΕΘ Helexpo κ. Τάσος Τζήκας. Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας.

-«Εμμέτρως πλην σαφώς» είναι ο τίτλος της παράστασης που θα παρουσιάσουν την Τρίτη 28 Ιανουαρίου ώρα 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου κάτοικοι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου που δημιουργούν και εκφράζονται μέσω του στίχου και της μουσικής. Είσοδος ελεύθερη.

-Από τις 30 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου (09.00-21.00) θα φιλοξενηθούν κέρινα ομοιώματα από το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο Κτίριο Μ2.

-Σε χθεσινή ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Κέντρου Βιβλίου αναφέρει ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα μέλη του δεν μπορούν πλέον να εργάζονται με τον ίδιο τρόπο. Και συμπληρώνουν: «Για τις ελάχιστες ημέρες που απομένουν μέχρι να συζητηθεί το σχέδιο νόμου στη Βουλή πρέπει να διαθέσουμε τις δυνάμεις μας στην προσπάθεια να μην καταργηθεί το ΕΚΕΒΙ και να εξακολουθήσουν οι δράσεις του με την πρέπουσα αυτοτέλεια και την αναγκαία εξειδίκευση. Από τον χώρο του ελληνικού βιβλίου, τον οποίο αισθανόμαστε ότι όλα αυτά τα χρόνια ως εργαζόμενοι υπηρετήσαμε με όση συνέπεια και επάρκεια μπορούσαμε να επιδείξουμε, ζητάμε να κατανοήσει τη θέση μας και να μας στηρίξει σε αυτήν την έσχατη προσπάθειά μας».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σε έντονο κλίμα προβλέπεται η σημερινή συνεδρίαση της ΔΗΜΑΡ

Πειθαρχική ποινή αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς στην Ελ. Ζαρούλια