Την έκθεση «Original Copies» θα φιλοξενήσει από την ερχόμενη Παρασκευή 14/2 στις 21.00, το ΔΥΝΑΜΟ project-space (Τύπου 5).
Σε αυτήν παρουσιάζονται έργα των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας "Συμβιώσεις" από το εργαστήριο που επιμελήθηκαν οι αρχιτέκτονες Κατερίνα Κοτζιά και Κορίνα Φιλοξενίδου (k&karchitects) την άνοιξη του 2013.
Η αντιγραφή στην αρχιτεκτονική, όχι ως μηχανιστικός τρόπος αναπαραγωγής δελεαστικών μορφών ή στιλιστικών προτύπων, αλλά ως ερευνητική και συνθετική διαδικασία, είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο διαμορφώθηκε το εργαστήριο σχεδιασμού. Μέσα από τη διερεύνηση των μηχανισμών της αντιγραφής και τον προσδιορισμό των ορίων της, αναζητούνται νέοι τρόποι προσέγγισης του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής σκέψης.
Διάρκεια Έκθεσης έως 07/03/2014. Μέρες- ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 17:00-21:00, Σάββατο 12:00-16:00.