Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτισμός

Θεσσαλονίκη: Έρχεται 6άστερη συναυλία στο Θέατρο Γης – Με μεγάλα ονόματα

Θεσσαλονίκη: Έρχεται 6άστερη συναυλία στο Θέατρο Γης – Με μεγάλα ονόματα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο Χρήστος Νικολόπουλος έρχεται Θεσσαλονίκη - Ποιοι τραγουδιστές θα μοιραστούν μαζί του την σκηνή για τα 60 χρόνια προσφοράς του στο τραγούδι

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, συμπληρώνοντας 60 χρόνια ενεργής δράσης και προσφοράς στον πολιτισμό ταξιδεύει με το μπουζούκι του σε όλη την Ελλάδα! Έχοντας στο πλάι του τους κορυφαίους ερμηνευτές Γλυκερία, Στέλιο Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα, Κώστα Μακεδόνα και Πίτσα Παπαδοπούλου μας υπόσχεται μία αξέχαστη συναυλία την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης με τα μοναδικά του διαχρονικά και κλασικά τραγούδια!

Μία μοναδική συναυλία στην οποία η μία μεγάλη επιτυχία θα διαδέχεται την άλλη όπως τα τραγούδια «Υπάρχω», «Ζήλεια μου», «Αγριολούλουδο», «Μία είναι η ουσία», «Νύχτα στάσου», «Το ποδήλατο», «Ξένος», «Αν πεθάνει μια αγάπη», «Με το στόμα γεμάτο φιλιά», «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα», «Με τα φώτα νυσταγμένα (οι νταλίκες)», «Κάτω απ’ το πουκάμισό μου», «Πήγα σε μάγισσες», «Ο Σαλονικιός», «Στων αγγέλων τα μπουζούκια», «Κάτσε καλά», «Βραδιάζει», «Νυχτερίδες κι αράχνες», «Ο ωραίος και η ωραία», «Και φούμα φούμα», «Η νύχτα θέλει έρωτα», «Όλες του κόσμου οι Κυριακές», «Μια γυναίκα μπορεί», «Δεν υπάρχουν άγγελοι», «Της καληνύχτας τα φιλιά» και τόσα πολλά άλλα!

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Θέατρο Γης - Θεσσαλονίκη

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Τιμή εισιτηρίων: από 15 ευρώ

Ώρα έναρξης: 21.00.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτισμός

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κασσελάκης: Στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα οι Κούγιες αυτού του τόπου

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Νέα Ζίχνη Σερρών